XiaomiYleinen

Xiaomi 12 -puhelimien ennakkomyynti alkoi tänään – kaupan päälle tarjolla 249 euron älykello

Xiaomi 12

Xiaomi on tänään tuonut odotuksien mukaisesti ennakkomyyntiin yhtiön tuoreimmat Xiaomi 12 -sarjan lippulaivapuhelimet. Puhelimet esiteltiin Kiinassa joulukuussa ja globaalisti maaliskuun aikana. Nyt puhelimet ovat tulossa myös Suomeen.

Suomessa saadaan myyntiin Xiaomi 12 -perusmalli sekä Xiaomi 12 Pro -kärkimalli, joista molemmista on saatavilla väriversiot musta, sininen sekä violetti. Xiaomin mukaan uusi Xiaomi 12 on tarjolla 8 + 256 gigatavun muistiversiossa 849 euron hintaan ja Xiaomi 12 Pro on saatavilla 12 + 256 gigatavun muistiversiossa 1099 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ennakkomyynti on käynnistynyt tänään 6. huhtikuuta ja varsinainen myynti alkaa 21. huhtikuuta. Viimeistään 20. huhtikuuta tilattaessa saa kaupan päälle myös uuden Xiaomi Watch S1 -älykellon, jonka suositushinta on 249 euroa. Xiaomi 12 -perusmalli on saatavilla laajemmin useiden jälleenmyyjien kautta, mutta Xiaomi 12 Pro tulee myyntiin operaattoreiden, Gigantin ja Verkkokauppa.comin kautta.

Xiaomi 12 -sarjan puhelimet.

SuomiMobiilin ensituntumat Xiaomi 12 -sarjan puhelimista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Kattavat arvostelut molemmista puhelimista tullaan julkaisemaan SuomiMobiilissa huhtikuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12 on selvästi kompaktimpi versio, sillä siinä on 6,28 tuuman OLED-näyttöpaneeli, kun taas Xiaomi 12 Prossa on suurempi 6,73 tuuman LTPO AMOLED -näyttö. Tehoista on molemmissa puhelimissa vastaamassa Qualcommin tehokkain Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja puhelimissa on laadukkaat 50 megapikselin kolmoiskamerat. Xiaomi 12 Prossa on myös erittäin nopea 120 watin tehoinen pikalataus.

Uutuuspuhelimille Xiaomi on päättänyt luvata 3 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 4 vuotta tietoturvapäivityksiä. Tarkemmin Xiaomi 12 -sarjan puhelimiin kannattaa käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Xiaomin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi