XiaomiYleinen

Xiaomi 12 -puhelimien rinnalla huomenna julkaistaan myös Xiaomi Buds 3T Pro -kuulokkeet globaaleille markkinoille

Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi järjestää uusien Xiaomi 12 -huippupuhelimien lanseeraustilaisuuden globaaleille markkinoille huomenna 15. maaliskuuta. Viikonloppuna yhtiö paljasti julkaisevansa samassa tilaisuudessa myös uuden Xiaomi Watch S1 Active -älykellon, mutta nyt Xiaomi on kertonut esittelevänsä myös kolmannen tuotekategorian tuotteen samaan aikaan.

Tilaisuudessa tullaan näkemään myös uudet Xiaomi Buds 3T Pro -kuulokkeet, jotka ovat täyslangattomat nappikuulokkeet. Xiaomi on julkaissut yhden teaser-kuvan kuulokkeista, joissa on esillä nähtävästi hopeinen latauskotelo, eikä oikeastaan mitään muuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet ovat kuitenkin jo julkaistu valituilla markkinoilla aikaisemmin, ja kyseessä ovat globaaleille markkinoille suunnatut versiot Xiaomin jo Kiinassa esittelemistä Xiaomi Buds 3 -kuulokkeista. Xiaomin mukaan kyseessä ovat huippuluokan langattomat kuulokkeet, joissa on aktiivinen taustamelunvaimennus, 10 mm dynaamiset elementit sekä 6 tunnin akunkesto. Kuulokkeet ovat myös IP55-luokituksen mukaisesti vedenkestävät, ja niitä voidaan käyttää samaan aikaan kahden laitteen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Globaalisti kuulokkeista on tulossa kaksi väriversiota, jotka ovat hopea Carbon Black sekä valkoinen Gloss White. Hinnaksi muun muassa jo tällä hetkellä suomalainen jakelija East & West Distribution näyttää ilmoittavan 119 euroa omilla sivuillaan.

Xiaomin huomisen julkaisutilaisuuden antimiin tiedetään nyt siis kuuluvan ainakin Xiaomi 12-, Xiaomi 12 Pro- sekä Xiaomi 12X -älypuhelimet, mutta myöskin Xiaomi Watch S1 Active -älykellon sekä Xiaomi Buds 3T Pro -kuulokkeet.


Lähde: Twitter (Xiaomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi