XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Uusi Xiaomi Watch S1 Active -älykello julkaistaan parin päivän päästä

Xiaomi tulee julkaisemaan uudet huippuluokan Xiaomi 12 -sarjan älypuhelimet globaaleille markkinoille 15. maaliskuuta, eli vain parin päivän päästä. Huhuissa on odotettu kolmea malliston jäsentä tarjolle globaalisti, mutta samassa tilaisuudessa on huhuttu nähtävän myös uusi älykello.

Nyt Xiaomi on vahvistanut sosiaalisen median tileillään, että samassa tilaisuudessa tullaan julkaisemaan Xiaomi Watch S1 Active -älykello. Xiaomi on julkaissut kaksi teaser-kuvaa, jotka antavat esimakua tulevasta älykellosta. Laitteesta on tulossa nähtävästi kuudella eri silikonirannekkeella varustellut versiot, sillä kuvassa ranneke on esillä keltaisena, oranssina, vihreänä, sinisenä, mustana ja valkoisena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toisessa kuvassa on esillä Xiaomi Watch S1 Active -älykellon runko kyljestä katsottaessa. Kuvan perusteella kello on valmistettu metallista ja sen kyljessä on kaksi pyöreää painiketta. Kuva paljastaa älykellossa olevan kaiutin, joka viittaisi Watch S1 Activen tukevan esimerkiksi Bluetooth-puheluita.

Xiaomi Watch S1 Active on nähty jo aikaisemmin vuotokuvissa ja laitteesta on palajstnu8t muutamia yksityiskohtia. Xiaomi Watch S1 Active -älykello tulee tarjoilemaan kuvien perusteella pyöreän muotoilun ja ranneke on valmistettu silikonimuovista. Kellon kehälle on kirjoitettu tekstit ”Home”, ”Sport”, ”Active” sekä ”Outdoor”. Kuvissa tuleva kello on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Watch S1 Active vuotokuvassa.

Valitettavasti kellon tarkoista tiedoista ei ole vielä vuotoja. Odotettavasti Xiaomi tulee tarjoilemaan siinä tutut ominaisuudet, kuten askelien laskemisen, sykemittauksen, monia urheilu- ja terveystiloja sekä hyvän akunkeston.

Kellosta ja Xiaomi 12 -sarjan puhelimista tullaan kuulemaan varmasti enemmän jo kahden päivän päästä, eli 15. maaliskuuta.

Lähde: Twitter (Xiaomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi