XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee globaaleille markkinoille POCO M4 5G -puhelimen 15. elokuuta

Poco M4 5G

Xiaomin alabrändi Poco on vahvistanut julkaisevansa Poco M4 5G -älypuhelimen globaaleille markkinoille. Julkaisu tapahtuu 15. elokuuta, eli jo ensi viikolla. Kyseessä on hyvin edullinen 5G-puhelin, joka on nähty aikaisemmin jo Intian markkinoilla.

Poco M4 5G on samalla myös sama puhelin kuin Euroopassa aikaisemmin Redmi 10 5G -mallinimellä julkaistu puhelin. Laitteessa ei ole mitään kovin erikoisia teknisiä ominaisuuksia, joten yllätyksiä puhelimelta ei kannata odottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Poco M4 5G -puhelimessa on kokonaan muovinen rakenne, ja laitteen takaosassa on kookas kamera-alue. Kameroita on siinä kaksi kappaletta LED-salaman kanssa sekä Poco-logo. Puhelin on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen Cool Blue, musta Power Black sekä keltainen POCO Yellow.

Puhelimen etuosassa on 6,58 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 3 -lasipinta. Näytössä on myös 8 megapikselin tasoista etukameraa varten tehty pisaramainen lovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia tarjoillaan 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua. Poco M4 5G on varusteltu myös erillisellä microSD-muistikorttipaikalla, joka tukee kortteja aina 512 gigatavuun asti.

POCO M4 5G

Poco M4 5G:n takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Takaosassa on lisäksi LED-salamavalo. Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa. Akkua voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco M4 5G on saanut myös kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan sekä perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Xiaomi käyttää tuoreinta Android 12 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää MIUI 13 -käyttöliittymä.

Intiassa Poco M4 5G -puhelimen hinnat alkavat 4 + 64 gigatavun versiossa 12 999 rupiasta, eli noin 170 eurosta. Xiaomi tuonee puhelimen globaalisti saataville alle 200 euron hinnalla.

Lähde: Twitter (Poco)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi