Snap Inc.Yleinen

Maksullinen Snapchat+ saatavilla nyt myös Suomessa – tällaisia ominaisuuksia saa käyttöönsä 4,99 euron kuukausihinnalla

Snapchat+

Suositun sosiaalisen median Snapchatin taustalla oleva yritys Snap julkisti kesäkuun lopulla Snapchat+ -palvelun valituissa maissa. Kyseessä oli maksullinen versio palvelusta, mutta vielä tuolloin se ei tullut saataville Suomessa. Nyt Snapchat+ on saatavilla myös suositun palvelun suomalaiskäyttäjille.

Suomessa Snapchat+ on saatavilla 4,99 euron kuukausihintaan. Vaihtoehtoisesti palvelun voi ostaa kerralla myös vuodeksi 48,99 euron hintaan, joka on 18 prosenttia edullisempi vaihtoehto. Snapchat+ -palvelun pystyy tilaamaan suoraan sovelluksen kautta, jos päivitettynä on tuorein saatavilla oleva sovellusversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Snapchat+ -palvelun tilausvaihtoehto löytyy menemällä Snapchat-sovelluksen asetuksiin, jossa on kohta ”Snapchat+”. Tämän jälkeen voi valita itselle sopivan tilausvaihtoehdon ja maksaa palvelusta.

Maksullisen Snapchat+ -palvelun tilaajat saavat erityisiä, kokeellisia ja ennakkoon julkaistavia ominaisuuksia. Ominaisuuksien luvataan parantavan ja mukauttavan Snapchat-kokemusta. Snapchat+ -tilaajat saavat julkaisuhetkellä muun muassa haamureitit kartalla, ikuiset BF-kaverit, tarinoiden uudelleen katsomisilmaisimen, mukautetut sovelluskuvakkeet ja teemat, sekä Snapchat+ -merkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaajille Snapchat+ mahdollistaa myös uuden tavan käyttää palvelua tietokoneella. Kyseessä on selainpohjainen versio palvelusta, joten käyttäjät eivät ole enää pakotettuja käyttämään Snapchatia vain puhelimensa kautta.

Snap-yhtiö on aikaisemmin kertonut, että kaikki ominaisuudet eivät lopulta jää vain plus-palvelun käyttäjille. Sellaiset ominaisuudet, jotka perustuvat vuorovaikutukseen toisen käyttäjän kanssa julkaistaan lopulta kaikille käyttäjille.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Snap Inc.