XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee POCO C55 -puhelimen hyvin pian – tällaisesta laitteesta on kyse

POCO C55

Xiaomin alabrändi Poco on vahvistanut esittelevänsä hyvin pian ainakin Intian markkinoille uuden Poco C55 -älypuhelimen. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vahvistettu, mutta siitä huolimatta laitteesta tiedetään jo nyt lähes kaikki.

Poco C55 tulee olemaan uudelleen brändätty versio Xiaomin jo viime vuoden lopulla julkaisemasta Redmi 12C -puhelimesta. Puhelimen viimeistelyyn on tehty joitakin muutoksia, sillä Poco C55 tulee saamaan tekonahkaa muistuttavan takapinnan. Lisäksi takaosassa on leveä kamera-alue, jossa on myös Poco-logo. Vuotokuvassa nähdään ainakin vihreä väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti näyttö on kooltaan 6,71 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on HD+ -tarkkuus, eli 1650 x 720 pikseliä. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio G85 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on 4G-puhelin. Poco C55 on saamassa ainakin 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita on takaosassa odotettavasti kaksi kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera. Toinen kameroista on 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosaan on tulossa 5 megapikselin kamera selfiekuvia varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku tulee olemaan kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla micro-USB-laturilla. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija, Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä MIUI 13.

Tarkemmat tiedot puhelimesta nähdään kuitenkin julkaisun aikaan todennäköisesti lähipäivinä.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi