XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee POCO X3 Pro- ja POCO F3 -puhelimet kello 14.00 – katso tilaisuutta täältä!

Xiaomi tulee odotuksien mukaisesti julkaisemaan tänään 22. maaliskuuta kello 14.00 Suomen aikaa uudet POCO-malliston älypuhelimet. Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa kaksi uutta puhelinta, jotka ovat vuotojen mukaan POCO F3- ja POCO X3 Pro. Molemmista puhelimista tiedetään jo nyt ennen julkaisua paljon, sillä monet vuodot ovat paljastaneet tekniset tiedot sekä kuvat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO X3 Pro tulee olemaan kokonaan uusi puhelin, sillä kyseessä on Snapdragon 860 -järjestelmäpiiriin perustuva 4G-laite. Puhelimessa on muun muassa 6,67 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen odotetaan myös 48 megapikselin neloiskameraa sekä 5160 milliampeeritunnin akkua. Lisätietoja POCO X3 Prosta voi lukea tämän linkin takaa.

POCO F3 tulee olemaan sama puhelin kuin Kiinan markkinoille esitelty Redmi K40. Puhelimessa tiedetään olevan 6,67 tuuman E4 AMOLED -näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella ja tehoista vastaa Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 5G-modeemi. Puhelimessa tiedetään olevan myös 48 megapikselin kolmoiskamera, 4520 milliampeeritunnin akku sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. POCO F3 -puhelimeen voi käydä tutustumassa tarkemmin tämän linkin takaa.

POCO-puhelimien julkaisutilaisuus alkaa kello 14.00 Suomen aikaa ja sitä voi seurata suorana alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi