XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee uudet Redmi K70 -sarjan puhelimet 29. marraskuuta Kiinassa

Xiaomi on vahvistanut esittelevänsä kotimarkkinoillaan Kiinassa uusia Redmi K70 -sarjan huippupuhelimia vielä marraskuun aikana. Tarkka julkaisupäivä on 29. marraskuuta.

Mallisto tulee koostumaan kolmesta huipputason puhelimesta, jotka ovat Redmi K70, Redmi K70E sekä Redmi K70 Pro. Kyseessä ovat Xiaomin loppuvuoden seuraavat tärkeät julkaisut heti Xiaomi 14 -sarjan lippulaivapuhelimien jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K70E -puhelimessa on vahvistettu olevan MediaTekin uusin Dimensity 8300 -järjestelmäpiiri, joka tuo mukanaan huipputason suorituskykyä sekä paljon tekoälyominaisuuksia. Puhelimeen on tulossa myös 5500 milliampeeritunnin kokoinen akku sekä 90 watin tehoinen pikalataus. Näytön pitäisi tarjota 1,5K-tarkkuus, 12-bittiset värit sekä 1800 nitin kirkkauden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on paljastanut yksityiskohtia myös Redmi K70 Prosta. Puhelimen on luvattu saavan tehonsa Qualcommin uusimmasta Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiristä. Xiaomi ei ole toistaiseksi paljastanut mitään tietoja Redmi K70 -puhelimesta, mutta raporttien mukaan siinäkin voitaisiin käyttää Dimensity 8300 -järjestelmäpiiriä.

Lisätietoja puhelimista saadaan kuitenkin jo ensi viikolla. Odotettavasti Xiaomi tuo osan puhelimista globaalisti myyntiin POCO-brändin alaisuudessa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi