SamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit saivat Android 14- ja One UI 6.0 -päivityksen

Samsung Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit.

Samsung jakaa nyt Android 14 -päivitystä ennätystahtia puhelimilleen, mutta samalla ensimmäiset tabletit ovat liittyneet päivitettyjen laitteiden joukkoon. Aikaisemmin päivitys on ollut jaossa laajasti Galaxy S23- ja Galaxy S22 -puhelimille, mutta nyt se on jaossa myös Galaxy Tab S9 -sarjan tableteillekin.

Galaxy Tab S9, Tab S9+ ja Tab S9 Ultra -tableteissa päivityksen koko on noin 2,7 gigatavua, joten kyseessä ei ole mikään pieni päivitys. Android 14:n rinnalla Samsung tarjoaa päivityksessä Googlen 1. marraskuuta 2023 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen saatavuuden omalle tabletille voi tarkistaa menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

One UI 6.0 on suuri päivitys Samsungin laitteille, joka perustuu Googlen uusimpaan Android 14 -versioon. Samsungin mukaan uusi päivitys mahdollistaa käyttäjäystävällisemmän kokemuksen ja tuo mukanaan ”täydellisen paketin parannuksia”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi suurimmista uudistuksista uudessa päivityksessä tulee olemaan uusittu ilmoitus- ja pika-asetuspaneeli. Uusi pikapaneeli on jaettu osiin, jossa on suuret Wi-Fi- ja Bluetooth-painikkeet, muokattava pika-asetusruudukko ja näiden alapuolella on näytön kirkkauden säätö. Mukana on myös painikkeita laitteiden ohjausta varten.

Samsungin mukaan uusi One UI 6 tuo mukanaan myös uuden oletusfontin sekä uusia hymiöitä Samsung-näppäimistöön. Lisäksi erilaisia lukitusnäyttöjä voidaan asettaa tilojen sekä rutiinien perusteella. Mukana on myös kamera-widget.

Android 14 -päivityksen uudistuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung