XiaomiYleinen

Xiaomi esittelemässä uutuuksia 11. elokuuta – luvassa uusi taittuvanäyttöinen puhelin Leica-kameroilla

Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun.

Xiaomin perustaja sekä toimitusjohtaja Lei Jun on kertonut tänään järjestävänsä 11. elokuuta vuosipuheensa. Yleensä vuosipuheen aikana Lei Jun on julkistanut Xiaomin uusimmat älypuhelimet, joita odotetaan myös nyt.

Kyseessä on kolmas kerta, kun Jun pitää vuosipuheen. Tällä kertaa puhe koskee vastoinkäymisiä ja epäonnistumisia, ja erityisesti niistä ulos pääsemistä. Xiaomi ei ole kertonut itse julkaisevansa puheen aikana uusia tuotteita, mutta vuotajien mukaan luvassa on ainakin uusi taittuvanäyttöinen lippulaivapuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotuksissa on siis Xiaomi MIX Fold 2, joka on seuraaja viime vuonna julkaistulle Xiaomin ensimmäiselle taittuvanäyttöiselle puhelimelle. Tietojen mukaan Xiaomi tulee tällä kertaa haastamaan Samsungin suosituksi nousseet taittuvanäyttöiset Galaxy Z -sarjan puhelimet.

Xiaomin tulevan taittuvanäyttöisen puhelimen odotetaan olevan mallinumeroltaan ”22061218C”, joka on saanut sertifikaatin vasta hiljattain Kiinassa. Puhelimen koodinimen on päätelty olevan ”zizhan”. Xiaomi MIX Fold 2 -puhelimen tiedetään saavan tehonsa Qualcommin tuoreimmasta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiristä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodot ovat kertoneet puhelimessa olevan myös taittuva LTPO OLED-näyttöpaneeli, jossa on 2,5K-tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on odotettu olevan 50 megapikselin tasoinen pääkamera ja kamerat olisivat kehitetty yhdessä Leican kanssa. Tiedot puhelimesta ovat kuitenkin vielä varsin hajanaisia, joten ne kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan.

Tilaisuuteen ei ole kuitenkaan enää montaa päivää jäljellä, joten nähtävästi Xiaomi MIX Fold 2 -puhelimen julkaisua ei tarvitse kauaa odottaa.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi