HuaweiYleinen

Huawein uudet FreeBuds Pro 2 -huippukuulokkeet saapuivat myyntiin Suomessa – hinta 199 euroa

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei on kertonut tänään aloittaneensa uusien FreeBuds Pro 2 -huippukuulokkeiden myynnin Suomessa. Kyseessä ovat jo kesäkuussa julkaistut kuulokkeet, joissa on panostettu vahvasti äänenlaatuun yhdessä Devialetin kanssa. Kuulokkeissa ei ole myöskään säästelty muista ominaisuuksista.

Suomessa Huawei on ilmoittanut FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden suositushinnaksi 199 euroa. Kuulokkeista on kolme väriversiota, jotka ovat keraaminen valkoinen, huurteinen hopea sekä hopeansininen. Myynti on aloitettu 8. elokuuta alkaen useiden suomalaisten jälleenmyyjien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on varustellut kuulokkeet integroidulla kahden elementin järjestelmällä, sillä niissä on yksi diskantti ja yksi bassoelementti. Huawein mukaan kuulokkeet pystyvät erottamaan korkeat ja matalat taajuudet helposti. Lisäksi FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tukevat LDAC High Resolution -äänenkoodaustekniikkaan, jonka luvataan takaavan kategoriassaan ennennäkemättömän äänenlaadun.

Huawei on varustellut kuulokkeet myös ensimmäisellä Triple MIC ANC TWS -järjestelmällä, joka pystyy tarjoamaan 15 prosenttia paremman melunvaimennuksen kuin edeltäjämalli. Huawein mukaan kuulokkeet pystyvät tietyissä skenaarioissa saavuttamaan jopa 47 desibelin melunvaimennuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys ja kuulokkeet yhdistyvät saumattomasti kahteen laitteeseen samaan aikaan, mikä mahdollistaa yhteyden vaihdon automaattisesti puhelun tullessa. Audio Connection Centre -keskuksesta käyttäjät voivat helposti tarkistaa 10 viimeisintä yhdistettyä laitetta, joten yhteyksiä on helppo vaihtaa myös suuremman laitejoukon välillä.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet on varustettu kolmella dynaamisella kuuntelunoptimointialgoritmilla, jotka pystyvät havaitsemaan äänenvoimakkuuden muutokset, erot korvakäytävän rakenteessa ja reaaliaikaiset muutokset siinä, kuinka kuuloke on asettunut paikoilleen.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet on varusteltu pitkäkestoisella akulla.  Melunvaimennuksen ollessa päällä toistoaika on 4 tuntia, ja latauskotelo nostaa tämän ajan 18 tuntiin. Mikäli melunvaimennus kytketään pois päältä, kuulokkeiden toistoaika on 6,5 tuntia ja kotelon kanssa yhteensä 30 tuntia. Kuulokkeet tukevat 3C-latausnopeutta, joten lataus tyhjästä täyteen kestää noin 40 minuuttia. Kuulokkeissa on itsessään 55 milliampeeritunnin kokoinen akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet on suunniteltu kevyiksi, sillä painoa yhdellä kuulokkeella on 5,9 grammaa ja latauskotelolla painoa on 52,1 grammaa. Huawei on viimeistellyt kuulokkeet IP54-luokituksen mukaisella roiskevedenkestävyydellä. Huawei tarjoaa kuulokkeita kolmessa väriversiossa, jotka ovat hopea Silver Frost, sininen Silver Blue ja valkoinen Ceramic White.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden helppo liitettävyys kaikkien mobiilikäyttöjärjestelmien kanssa ja monipuolinen käytettävyys tukevat Huawein Seamless AI Life -strategiaa. Kuulokkeet toimivat siis Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei