AndroidBlack SharkXiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Black Shark Helo -puhelimen – 10 gigatavua RAM-muistia ja Snapdragon 845

Xiaomi on tänään esitellyt Kiinassa uuden Black Shark Helo -pelipuhelimen. Alkuvuonna yhtiö esitteli alkuperäisen Black Shark -puhelimen ja nyt uusi Black Shark Helo koventaa panoksia, vaikka ominaisuudet ovat pitkälti samanlaisia.

Uutuuspuhelin on valmistettu pääasiassa alumiinista ja lasista. Tehoista vastaa Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi on tarjolla 10 gigatavun RAM-muistillinen versio. Raskasta pelaamista avustamassa on myös nestejäähdytys. Puhelimen sisuksissa on kaksi nesteputkea, jotka johdattavat lämpöä pois laitteen suorittimelta. Black Shark Helossa on myös mielenkiintoiset RGB-LED-valot reunoissa, jotka toimivat ja vaihtava värejään pelin aikana tekoälyn avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen yksi erikoisuuksista on myös X:n mallinen antenni, joka takaa yhteyksien vahvan toimimisen tilanteessa kuin tilanteessa. Black Shark Helo tarjoaa myös stereokaiuttimet, sillä laitteessa on kaiuttimet etuosassa näytön ala- ja yläpuolilla. Puhelimen näyttö perustuu AMOLED-teknologiaan ja on kooltaan 6,01 tuumaa. Näytössä on 18:9-kuvasuhde sekä 1080 x 2160 resoluutio. Muita Black Shark Helon tärkeitä ominaisuuksia ovat 4000 milliampeeritunnin akku, sormenjälkilukija sekä Shark-painike, josta on mahdollista käynnistää erillinen pelaustila.

Kameroiden osalta puhelimessa luotetaan edeltäjänsä tapaisesti kaksoiskameraan. Pääkamera on 12 megapikseliä ja toisen kameran tarkkuus on 20 megapikseliä. Etukamerana toimii 20 megapikselin sensori.

Kiinassa Black Shark Helo tulee tarjolle kolmessa muistiversiossa, joista halvimmassa on 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Hintaa tällä versiolla on 3199 juania, eli noin 400 euroa. Toisessa versiossa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Hintaa löytyy 3499 juania, eli noin 440 euroa. Black Shark Helon 10 gigatavun RAM-muistillisen version hinnoittelua ei ole ilmoitettu.

Black Shark Helo tekniset tiedot:

  • Näyttö: 6,01 tuumaa ja 18:9-kuvasuhde
  • Suoritin: Snapdragon 845
  • RAM-muisti: 6, 8 tai 10 gigatavua
  • Tallennustila: 128 tai 256 gigatavua
  • Akku: 4000 mAh, Quick Charge 3.0 -tuki
  • Kamerat: 12 + 20 MP pääkamera ja 20 MP etukamera
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8.1 Oreo
  • Värit: Musta
  • Muuta: USB-C, sormenjälkilukija, Dual-SIM, Shark-painike, RGB-LED-valot

Lähde: Black Shark Helo -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Muotoilu herättää kysymyksiä, saako suojakuoria, kalosseja ja panssarilaseja, jotka kuuluisi ihan perusvarustuksiin laitteiden kanssa, jo myyntiarvonkin säilyttämiseksi. Entä kulutustesti, onko laatu luokkaa HP/Acer takuuta 1 vuosi ja hanki uus ku juotokset aukeilee ja osia ei saa …TIedonsiirto kategoriaa ei kerrota, 700MHz bändi puuttuu ja hinta-arvio 450 euroa gsmarenassa, android on vanhin oreo versio 8.0. Jopa 199 euron lenovo g5s plus on kuitenkin oreo 8.1 päivitetty, g6 plus (249e) saa 9 Pien. Muuten ihan loistavan kiinnostava kapula, testit? Voiko sillä myös soittaa?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android