XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli edullisen Redmi 13C 5G -älypuhelimen Dimensity 6100+ -järjestelmäpiirillä

Redmi 13C

Xiaomi on esitellyt uuden Redmi 13C 5G -älypuhelimen, joka jatkaa malliston laajentamista 4G-yhteyksiin rajoittuneen Redmi 13C -puhelimen jalanjäljissä. Puhelimessa on muun maussa uusi järjestelmäpiiri ja paljon tuttuja alemman hintapisteen ominaisuuksia.

Redmi 13C 5G tarjoaa suuren 6,74 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Sormenjälkilukija on tuotu puhelimen virtapainikkeen yhteyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa MediaTekin uudehko Dimensity 6100+ -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa kahdeksan ydintä, joista tehokkaimmat toimivat 2,2 GHz:n kellotaajuudella. RAM-muistia on 4, 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on tarjolla 128 tai 256 gigatavua.

Takaosaan on tuotu kaksi kameraa. Tärkein kamera on 50 megapikselin tasoinen ja siinä on f/1.8-aukolla varusteltu linssi. Toinen kamera on todennäköisesti 2 megapikselin syvyys- tai makrokamera. Etuosassa on 5 megapikselin kamera selfiekuvia varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Muita mainittavia ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, Android 13 -käyttöjärjestelmä sekä roiskevedenkestävä rakenne.

Xiaomi tarjoaa Redmi 13C 5G -puhelinta kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vihreä sekä hopea. Edullisimmillaan laitteen saa 4 + 128 gigatavun versiossa 10 999 rupian hintaan, joka vastaa noin 110 euroa.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi