XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli globaalisti Redmi Watch 3 -älykellon ja Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet

Redmi Watch 3

Xiaomi on esitellyt neljän Redmi Note 12 -sarjan älypuhelimen rinnalla globaaleille markkinoille tänään myös uuden Redmi Watch 3 -älykellon sekä Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet. Kyseiset tuotteet julkaistiin joulukuussa jo Kiinassa, mutta nyt ne ovat tulossa Eurooppaan.

Redmi Watch 3 tarjoaa 1,75 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on 60 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja siinä on 390 x 450 pikselin tarkkuus sekä 600 nitin kirkkaus. Kellotauluja on tarjolla yli 200 erilaista, joten käyttäjät pystyvät personoimaan laitetta omaan makuunsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Painoa kellolla on ainoastaan 37 grammaa. Redmi Watch 3 on myös 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kellosta on kaksi pääväriä, jotka ovat musta ja valkoinen. Omaa tyyliä pystyy tuomaan paremmin esille eri värisillä vaihdettavilla rannekkeilla.

Xiaomi on luvannut älykellossa olevan yli 120 erilaista urheilutilaa, joista 6 pystytään tunnistamaan automaattisesti. Kello mittaa sykettä, veren happipitoisuutta, unta sekä stressiä.  Redmi Watch tarjoaa myös optisen sykeanturin, kiihtyvyysanturin sekä gyroskoopin. Redmi Watch 3 on saanut myös sisäänrakennetun GPS-yhteyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kelloon on saatu NFC-tuki sekä Bluetooth 5.2. Älykellon yksi ominaisuuksista on myös Bluetooth-puhelut sisäänrakennetun kaiuttimen ansiosta. Xiaomin mukaan älykello on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Akku on kooltaan 289 milliampeerituntia ja sen luvataan kestävän noin 12 päivää.

Euroopassa Redmi Watch 3 maksaa 119,90 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Buds 4 Lite

Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet ovat rakennettu muovista. Kuulokkeista on kolme väriversiota, jotka ovat oranssi, valkoinen sekä musta. Xiaomin mukaan kuulokkeet painavat 3,92 grammaa.

Xiaomi luottaa avonaiseen rakenteeseen, joten tulppia ei ole tarjolla. Äänenlaatu on 12 mm dynaamisien elementtien varassa. Melunvaimennusta ei ole tarjolla, mutta Xiaomi lupaa puheluissa olevan älykäs melunvaimennus. Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet tukevat eleohjausta, joka löytyy kuulokkeiden ulkopuolelta.

Akunkesto on 20 tuntia latauskotelon kanssa. Kuulokkeissa on itsessään 5 tunnin mittainen akunkesto. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Yhteys puhelimeen on Bluetooth 5.3 -yhteyden varassa, jonka luvataan takaavan häiriöttömän kokemuksen. Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet ovat myös IP54-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävät.

Euroopassa Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet maksavat 34,99 euroa.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi