RealmeYleinen

Realme GT Neo5 SE julkaistaan 3. huhtikuuta – tarjoaa uuden Snapdragon 7+ Gen 2 -järjestelmäpiirin

Realme on julkaissut jo aikaisemmin tänä vuonna Realme GT Neo5 -puhelimen, mutta pian puhelimesta nähdään edullisempi Realme GT Neo5 SE -versio. Realme on tänään vahvistanut, että uutuuspuhelin tullaan esittelemään huhtikuussa.

Uusi Realme GT Neo5 SE tullaan esittelemään Kiinan markkinoilla 3. huhtikuuta, eli parin viikon kuluttua. Realme on julkistanut puhelimesta ensimmäisiä kuvia sekä videoita, jotka vahvistavat muutamia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on kolme kameraa takaosassa, mutta ei kuitenkaan isovelimallista tuttua RGB LED -valoa. Realme on vahvistanut puhelimen paksuuden olevan 8,95 millimetriä ja painoa sillä on 193,1 grammaa. Tehoista vastaa Qualcommin uusi keskihintaluokan Snapdragon 7+ Gen 2 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT Neo5 SE -puhelimeen odotetaan myös 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia, jopa teratavua tallennustilaa sekä 120 hertsin näyttöpaneelia.

Snapdragon 7+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuva puhelin tullaan näkemään myös Xiaomilta. Yhtiö on vahvistanut julkaisevansa Redmi Note 12 Turbo -puhelimen 28. maaliskuuta Kiinassa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme