XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Mi Watch -älykellon Euroopan markkinoille – 16 päivän akunkesto 99 euron kellossa

Xiaomi on julkaissut tänään uusien älypuhelimien rinnalla Euroopan markkinoille myös uuden älykellon, joka tarjoaa erityisesti hyvän akunkeston sekä tyylikkään ja kevyen ulkoisen toteutuksen. Xiaomin mukaan Mi Watch on tulossa saataville pian Euroopassa.

Uutuuskellossa Xiaomi on panostanut vahvasti tyylikkäisiin väriversioihin sekä keveyteen. Kello painaa Xiaomin mukaan vain 32 grammaa, jonka lisäksi se on 5 ATM -sertifikaatin mukaisesti vedenkestävä. Kello tulee tarjolle kuudessa väriversiossa, jotka ovat punainen, vihreä, keltainen, valkoinen, sininen sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello on varusteltuna myöskin 1,39 tuuman pyöreällä OLED-näytöllä, jota on suojaamassa Gorilla Glass 3 -lasipinta. Näyttöön on saatu myös 450 nitin kirkkaus, jonka luvataan tarjoavan paremman luettavuuden auringonvalossa.

Akunkesto Mi Watch -kellossa on jopa 16 päivää, joten se tarvitsee ladata korkeintaan kaksi kertaa kuukaudessa. Kelloa ladataan mukana toimitettavalla latausalustalla, jonka avulla kello latautuu tyhjästä täyteen 2 tunnissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mi Watchin ominaisuuksia ovat muun muassa sykkeenseuranta, SpO2-seuranta, unenseuranta sekä GPS. Kello tarjoaa myös yli 100 erilaista kellotaulua, joilla kukin voi kellon kustomoida omaan makuunsa. Urheilupuolella Mi Watch on varusteltuna myös kattavalla 117 sporttitilalla.

Euroopassa Mi Watch on tulossa myyntiin 99 euron hintaan, mutta tarkkaa myynninaloituspäivää ei vielä ilmoitettu. Xiaomin mukaan kello tulee tarjolle kuitenkin hyvin pian.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi