XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli POCO F3 -puhelimestaan uuden Moonlight Silver -väriversion

Xiaomi julkisti tänään POCO M4 Pro 5G -puhelimen rinnalla myös uuden väriversion jo keväällä julkaistusta POCO F3 -älypuhelimesta. Kyseessä on Pocon tämän vuoden yksi parhaimmin varustelluista älypuhelimista, joka on hyvin lähellä esimerkiksi Xiaomi Mi 11i -puhelinta.

Tällä kertaa Poco F3 -puhelin on saanut uuden hopean Moonlight Silver -väriversion. Aikaisemmin puhelin on ollut saatavilla vain kolmessa väriversiossa, jotka ovat olleet musta Night Black, valkoinen Arctic White sekä sininen Deep Ocean Blue. Uusi hopea Moonlight Silver -väriversio tarjoaa kuvioidun takaosan niin, että se koostuu kolmesta hieman eri tavalla kuvioidusta lasikalvosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki POCO F3 -puhelimen väriversiot.

Tekniikkaan Xiaomi ei ole tehnyt mitään muutoksia, vaan POCO F3 tarjoaa tutut ominaisuudet. Laitteessa on Qualcommin kehittämä Snapdragon 870 -tehopiiri, 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella sekä 48 megapikselin kolmoiskamera. Poco F3 -puhelimessa on myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, 4520 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin pikalataus. Tarkemmin Poco F3 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Uusi Moonlight Silver -väriversio ei maksa yhtään sen enempää kuin aikaisemmatkaan väriversiot. Puhelimen hinnaksi kerrottiin 6 + 128 gigatavun versiossa 299 euroa ja 8 + 256 gigatavun versiossa 329 euroa. Väriversion saatavuudesta Suomessa Xiaomi ei ole vielä kertonut.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi