XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli POCO M4 5G -puhelimen Dimensity 700 -järjestelmäpiirillä sekä 50 megapikselin kameralla

POCO M4 5G

Xiaomin alabrändi Poco on esitellyt tänään Intian markkinoille uuden Poco M4 5G -älypuhelimen, joka edustaa edullisemman hintapisteen laitetta. Kyseessä on myös pääosin sama laite, joka julkaistiin jo Euroopassa Redmi 10 5G -mallinimellä maaliskuun lopulla.

Poco M4 5G -puhelimessa on kokonaan muovinen rakenne, ja laitteen takaosassa on kookas kamera-alue. Kameroita on siinä kaksi kappaletta LED-salaman kanssa sekä Poco-logo. Puhelin julkaistiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen Cool Blue, musta Power Black sekä keltainen POCO Yellow.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen etuosassa on 6,58 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 3 -lasipinta. Näytössä on myös 8 megapikselin tasoista etukameraa varten tehty pisaramainen lovi.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia tarjoillaan 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua. Poco M4 5G on varusteltu myös erillisellä microSD-muistikorttipaikalla, joka tukee kortteja aina 512 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco M4 5G:n takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Takaosassa on lisäksi LED-salamavalo. Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa. Akkua voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Poco M4 5G on saanut myös kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan sekä perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Xiaomi käyttää tuoreinta Android 12 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää MIUI 13 -käyttöliittymä.

Intiassa Poco M4 5G:n hinnaksi on ilmoitettu 4 + 64 gigatavun versiossa 12 999 rupiaa ja 6 + 128 gigatavun versiossa 14 999 rupiaa. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 170 ja 195 euroa. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko Poco M4 5G tulossa myyntiin myös globaalisti.

Lähde: Poco M4 5G -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi