XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Redmi Watch 3 -älykellon, Redmi Band 2 -aktiivisuusrannekkeen ja Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet

Redmi Watch 3

Xiaomi on esitellyt uusien Redmi K60 -sarjan puhelimien sekä Redmi Note 12 Pro Speed -puhelimen rinnalla useita muitakin tuotteita. Valikoima on täydentynyt Redmi-brändin älykellolla, aktiivisuusrannekkeella sekä edullisilla kuulokkeilla.

Redmi Watch 3 tarjoaa 1,75 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on 60 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja siinä on 390 x 450 pikselin tarkkuus sekä 600 nitin kirkkaus. Kellotauluja on tarjolla yli 200 erilaista, joten käyttäjät pystyvät personoimaan laitetta omaan makuunsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Painoa kellolla on ainoastaan 37 grammaa. Redmi Watch 3 on myös 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kellosta on kaksi pääväriä, jotka ovat musta ja valkoinen. Omaa tyyliä pystyy tuomaan paremmin esille eri värisillä vaihdettavilla rannekkeilla.

Xiaomi on luvannut älykellossa olevan yli 100 erilaista urheilutilaa, joista 6 pystytään tunnistamaan automaattisesti. Kello mittaa sykettä, veren happipitoisuutta, unta sekä stressiä.  Redmi Watch tarjoaa myös optisen sykeanturin, kiihtyvyysanturin sekä gyroskoopin. Redmi Watch 3 on saanut myös sisäänrakennetun GPS-yhteyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kelloon on saatu NFC-tuki sekä Bluetooth 5.2. Älykellon yksi ominaisuuksista on myös Bluetooth-puhelut sisäänrakennetun kaiuttimen ansiosta. Xiaomin mukaan älykello on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Akku on kooltaan 289 milliampeerituntia ja sen luvataan kestävän noin 12 päivää. Redmi Watch 3 tarjoilee myös SOS-ominaisuuden. Älykello soittaa hätätilanteessa hätäkeskukseen painamalla sivupainiketta kolme kertaa peräkkäin.

Kiinassa Redmi Watch 3 maksaa 499 juania, eli noin 67 euroa.

Redmi Band 2

Redmi Band 2 -aktiivisuusranneke tarjoaa kompaktimmassa kokoluokassa samoja ominaisuuksia, mutta hieman karsitummin. Laitteen painoksi on ilmoitettu 14,9 grammaa ja se on 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Aktiivisuusranneke on julkaistu kuudessa värissä, jotka ovat musta, valkoinen, vaaleanpunainen, sininen, vihreä sekä tummanvihreä.

Näyttö on kooltaan 1,47 tuumaa ja se perustuu TFT-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on 320 x 172 pikseliä ja siinä on 450 nitin kirkkaus. Kellotauluja on tuettuna yli 100 erilaista, joilla pystyy tuomaan omaa persoonallisuuttaan esille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Band 2 pitää sisällään kiihtyvyysanturin ja optisen sykeanturin. Sisäänrakennettua GPS-yhteyttä ei ole tarjolla. Yhteys on Bluetooth 5.1 -version varassa. Redmi Band 2 on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Akku on kooltaan 210 milliampeerituntia. Akun luvataan kestävän 14 päivän verran. Xiaomi lupaa aktiivisuusrannekkeessa olevan yli 30 erilaista urheilutilaa. Redmi Band 2 mittaa sykettä, veren happipitoisuutta, unta sekä naisten kuukautiskiertoa.

Kiinassa Redmi Band 2 maksaa 169 juania, eli noin 23 euroa.

Redmi Buds 4 Lite

Kolmas uutuustuote on Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet. Kuulokkeet ovat rakennettu muovista ja ne ovat värikkäät. Kuulokkeista on neljä väriversiota, jotka ovat oranssi, vihreä, valkoinen sekä musta. Xiaomin mukaan kuulokkeet painavat 3,9 grammaa.

Xiaomi luottaa avonaiseen rakenteeseen, joten tulppia ei ole tarjolla. Äänenlaatu on 12 mm dynaamisien elementtien varassa. Melunvaimennusta ei ole tarjolla, mutta Xiaomi lupaa puheluissa olevan älykäs melunvaimennus. Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet tukevat eleohjausta, joka löytyy kuulokkeiden ulkopuolelta.

Akunkesto on 20 tuntia latauskotelon kanssa. Kuulokkeissa on itsessään 5 tunnin mittainen akunkesto. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Yhteys puhelimeen on Bluetooth 5.3 -yhteyden varassa, jonka luvataan takaavan häiriöttömän kokemuksen. Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet ovat myös IP54-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävät.

Kiinassa Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet ovat tulleet myyntiin 149 juanin hintaan, joka on suoraan muunnettuna 20 euroa.

Lähde: Redmi Watch 3 -tuotesivu (kiinaksi), Redmi Band 2 -tuotesivu (kiinaksi), Redmi Buds 4 Lite -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi