XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisee uudet Redmi Note 10 -malliston älypuhelimet 4. maaliskuuta

Xiaomi on tänään vahvistanut Intiassa, että yhtiö tulee julkaisemaan uudet keskihintaluokan Redmi Note 10 -malliston älypuhelimet 4. maaliskuuta. Julkaisu tapahtuu siis reilun parin viikon päästä, eikä puhelimista tiedetä toistaiseksi kovinkaan paljoa. Xiaomi kutsuu julkaisua Intiassa globaaliksi debyytiksi, eli Redmi Note 10 -puhelimia voi odottaa myyntiin myös Euroopassa myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Xiaomi olisi julkaisemassa ainakin kaksi puhelinta, jotka ovat Redmi Note 10 ja Redmi Note 10 Pro. Molemmista puhelimista odotetaan myös Intiassa 4G- ja 5G -versioita, mutta 4G-versioista on kuultu viime aikoina enemmän tietoja. Redmi Note 10 Prossa on huhuttu olevan Snapdragon 732G -järjestelmäpiiri, 5050 milliampeeritunnin akku, 120 hertsin näyttöpaneeli sekä 64 megapikselin pääkamera.

Redmi Note 10 -perusversiossa on odotettu olevan 6,5 tuuman Full HD+ -näyttöpaneeli, 6000 milliampeeritunnin akku sekä 22,5 watin pikalataus. Redmi Note 10 -puhelimissa uskotaan olevan myös Android 11 -käyttöjärjestelmä ja MIUI 12 -käyttöliittymä.

Todennäköisesti vielä ennen julkaisua tullaan näkemään ja kuulemaan huhuja Redmi Note 10 -malliston puhelimista. Julkaisu tapahtuu siis 4. maaliskuuta, eli reilun parin viikon päästä.


Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi