SonyYleinen

Sonyn keskihintaluokan 5G-älypuhelin paljastui Geekbench-tietokannasta – perustuu Snapdragon 690 -järjestelmäpiiriin

Sonyn on tiedetty valmistelevan uuden keskihintaluokan 5G-älypuhelimen julkaisua ja huhuissa se on nimetty Xperia 10 III -puhelimeksi. Todennäköisesti kyseinen puhelin on paljastunut nyt ensimmäistä kertaa Geekbench-suorituskykytestin tietokannasta, johon on ilmestynyt Sonyn puhelin, jonka mallikoodi on A003SO.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuttuun tapaan Geekbenchin tiedot eivät paljasta puhelimesta kovin paljoa, mutta siitä voidaan päätellä puhelimessa olevan muun muassa Qualcommin kehittämä keskihintaluokan puhelimiin suunnattu Snapdragon 690 -järjestelmäpiiri. Kyseinen järjestelmäpiiri on varusteltuna integroidulla 5G-modeemilla. Geekbench paljasti puhelimessa olevan myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä tuorein Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Jo aikaisemmin Xperia 10 III -älypuhelin on nähty luotettavissa kuvavuodoissa, jonka lisäksi puhelimesta tiedetään myös muutamia tarkkoja teknisiä ominaisuuksia. Xperia 10 III tulee saamaan tutun 21:9-kuvasuhteen näyttöpaneelin, joka perustunee AMOLED-tekniikkaan. Tietojen mukaan näytön yläpuolella nähtäisiin 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Puhelimen etuosaan odotetaan lisäksi kahta kaiutinta, joten laitteen yksi ominaisuuksista on stereoäänentoisto. Sonyn odotetaan tuovan puhelimeen myös 12 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 8 megapikselin telekameran.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Sony tulee julkaisemaan Xperia 10 III -puhelimensa. Todennäköisesti kevään aikana tulemme näkemään tarkempia tietoja puhelimesta, sillä Sonyn odotetaan julkaisevan myös huippuluokan Xperia 1 III -puhelimen.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony