XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi huipputason Watch S1 Pro -älykellon ja Buds 4 Pro -nappikuulokkeet

Xiaomi Watch S1 Pro

Xiaomi on tänään esitellyt Kiinassa uuden Xiaomi Watch S1 Pro -älykellon. Uusi Watch S1 Pro on päivitetty versio viime vuoden joulukuussa julkaistulle Watch S1 -älykellolle.

Watch S1 Pro on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja rungon koko on 46 millimetriä. Kellon sivusta löytyy pyöreä navigointikruunu ja toinen rungossa kiinni oleva lähes huomaamaton nappi, jota käytetään kellon ohjelmistossa liikkumiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon näytön koko on 1.47 tuumaa ja näytön resoluutio on 480 x 480 pikseliä. Näyttö on toteutettu AMOLED-tekniikalla. Näytön maksimikirkkaus yltää 600 nitiin asti. Akun koko kellossa on 500 milliampeerituntia ja sen pitäisi Xiaomin mukaan kestää 15 päivää täydellä latauksella. Akkua ladataan magneettisella latausalustalla ja kello tukee käänteistä langatonta latausta ominaisuutta tukevien puhelimien kanssa.

Xiaomi Watch S1 Pro -älykellon tehoista vastaa 12 nanometrin järjestelmäpiiri, joka on varustettu virransäästöominaisuuksilla, jotta kello kykenisi edellä mainittuun 15 päivän toiminta-aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello toimitetaan Xiaomin omalla kelloihin suunnatulla MIUI-käyttöjärjestelmällä, joka tukee myös kolmannen osapuolen sovelluksia. Älykellossa on Bluetooth 5.0 -yhteys ja NFC-tuki. Kello mittaa käyttäjän sykettä 24 tuntia vuorokaudessa, jonka lisäksi mukana on SpO2-sensori. Kellossa on unen- ja stressinseuranta. Treenienseurantaan kello tarjoaa yli 100 urheiluvaihtoehtoa. Watch S1 Pro kykenee mittaamaan kävely- ja pyörälenkkejä ilman älypuhelinta.

Xiaomi Watch S1 Pro -älykellon hinta on 1499 juania, eli noin 215 euroa. Kiinassa myynti alkaa heti. Maailmanlaajuiseen myyntiin kello saattaa tulla myöhemmin tämän vuoden aikana.

Xiaomi Buds 4 Pro -kuulokkeet

Xiaomi Buds 4 Pro

Xiaomi julkaisi tilaisuudessa myös uudet Xiaomi Buds 4 Pro kuulokkeet. Kuulokkeet on varustettu mukautuvalla dynaamisella taustamelunvaimennuksella. Kuulokkeiden taustamelunvaimennus tukee kolmeatasoista mukautuvaa säätöä, joka tunnistaa automaattisesti ympäristön melun ja säätää sen mukaan älykkäästi kuulokkeiden taustamelunvaimennuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Melunvaimennussyvyys on 48 desibeliä, joka tarkoittaa sitä, että kuulokkeet pystyvät hiljentämään ääniä 48 desibelin verran. Melunvaimennusleveys jopa 4000 hertsiä. Kuulokkeiden taajuusvaste toimii 20 hetsistä 40 kilohertsiin ja Xiaomi kertookin, että kuulokkeet tukevat Hi-Fi-tason äänenlaatua. Kuulokkeissa on 11 millimetrin kaiutinelementit.

Kuulokkeissa on sisällä 12 nanometrin järjestelmäpiiri, joka vastaa kuulokkeiden toiminnasta. Kuulokkeet tukevat SBCm AAC ja LHDC 4.0 -äänikoodekkeja ja kuulokkeissa on tuki tilaäänelle. Tilaääntä voidaan käyttää myös muissa kuin Xiaomin laitteissa.

Xiaomi lupaa kuulokkeille 9 tunnin kuunteluaikaa ja latauskotelosta saa yhtiön mukaan virrat kokonaisuudessaan 38 tunnin kuuntelua varten. Latauskotelo tukee pikalatausta ja sen saakin ladattua täyteen vain puolessa tunnissa.

Xiaomi Buds Pro 4 -kuulokkeet tulevat Kiinassa myyntiin heti. Kuulokkeet on hinnoiteltu 1099 juaniin eli noin 158 euroon.

Lähde: Xiaomi Watch S1 Pro -tuotesivu, Xiaomi Buds 4 Pro -tuotesivu

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi