XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi Mi 10- ja Mi 10 Pro -älypuhelimet globaaleille markkinoille 799 euron lähtöhinnalla

Kiinalainen Xiaomi on julkaissut tänään globaaleille markkinoille uudet huippuluokan Mi 10- ja Mi 10 Pro -älypuhelimet. Xiaomi julkaisi puhelimet jo alun perin helmikuussa kotimarkkinoillaan Kiinassa ja Euroopassa julkaisun piti tapahtua helmikuun lopulla MWC-messuilla, mutta luonnollisesti julkaisua siirrettiin koronaviruksen takia.

Tarkemmin Xiaomi Mi 10 -malliston huippupuhelimiin voi käydä tutustumassa jo helmikuussa julkaistusta artikkelista, sillä Euroopassa tulevat puhelimet ovat teknisesti täysin samanlaisia kuin Kiinassa jo julkaistut Mi 10- ja Mi 10 Pro. Euroopassa puhelimista tulee tarjolle kuitenkin hieman erilaiset muistivariantit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmissa uutuuspuhelimissa on 6,67 tuuman kaartuva AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Puhelimien tehoista on vastaamassa Snapdragon 865 -tehopiiri ja molemmat puhelimet tukevat 5G-yhteyksiä. Kameroita puhelimien takaosassa on neljä kappaletta, joista pääkameran tarkkuus on molemmissa 108 megapikseliä. Lisäksi puhelimissa on suuret akut, tehokkaat pikalaturit sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä. Molemmat Mi 10 -malliston puhelimet ovat teknisesti todellisia huippupuhelimia.

Euroopassa Xiaomi Mi 10 -mallisto tulee myyntiin pian ja tarjolla on kaksi väriversiota molemmista, jotka ovat Mi 10 Pron kohdalla musta ja valkoinen, sekä Mi 10:n kohdalla harmaa ja vihreä. Xiaomi Mi 10 Pro tulee myyntiin 8 + 256 gigatavun versiona 999 euron hintaan. Xiaomi Mi 10 tulee tarjolle 8 + 128 gigatavun versiona 799 euron hintaan sekä 8 + 256 gigatavun versiona 899 euron hintaan. Saatavuudesta Suomessa ei ole vielä tietoa.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi