SamsungYleinen

Samsung Galaxy S10- ja Galaxy Note10 -puhelimet saavat pian huomattavan kamerapäivityksen

Single Take -kuvaustila

Samsung on ilmoittanut, että Galaxy S10- ja Galaxy Note10 -puhelimet tulevat saamaan pian jakeluun tulevan päivityksen mukana tuttuja kameraominaisuuksia Galaxy S20 -puhelimista. Näiden laitteiden käyttäjät voivat siis pian kuvata entistä parempaa sisältöä esimerkiksi suositun Single Take -toiminnon avulla. Päivityksen mukana saataville tulee myös useita muita parannuksia, kuten entistä älykkäämpi kuvagalleria ja uudet, saumattomat kuvajakomahdollisuudet.

Ohjelmistopäivitys tuo valikoidut valokuva- ja video-ominaisuudet Galaxy S20 -puhelimista Galaxy S10- ja Galaxy Note10 -puhelimiin. Single Take -kuvaustila auttaa käyttäjää tallentamaan tärkeimmät hetket tekoälyteknologian avulla. Toiminto tallentaa jopa kymmenen sekunnin ajan valokuvia ja videota samanaikaisesti, yhdellä napin painalluksella, jolloin käyttäjä voi valita parhaat otokset huolehtimatta liikoja kuvaustilanteessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paranneltu Night Mode Galaxy S10 -puhelimissa ja uusi Night Hyperlapse sekä S10- että Note10-puhelimissa takaavat Samsungin mukaan, että käyttäjät saavat entistä vaikuttavampia kuvia ja videoita myös hämärissä olosuhteissa. Kun täydellinen kuva on löytynyt, älykäs Custom Filter -toiminto mahdollistaa oman suotimen luonnin jotain lempivalokuvaa lähteenä käyttäen. Käyttäjät luomat suotimet voidaan myös tallentaa myöhempää käyttöä varten.

Pro Video

Puhelimille tulee myös Pro Video -kuvaustila antaa laajemmat mahdollisuudet hallita videoasetuksia, kuten ISO-arvoa, suljinnopeutta ja valotuksen tasoa. Käyttäjät voivat myös vaihtaa etu- ja takakameroiden välillä kesken kuvauksen.

Päivitys tuo mukanaan myös uusia ​​galleriaominaisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi paremmin hallita ja järjestellä kuvasisältöjään. Galleriaa selatessa käyttäjä voi kuvan valittuaan painaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Quick Crop -painiketta rajatakseen valokuvia nopeasti haluamaansa kokoon. Clean View -toiminto taas järjestää automaattisesti kuvaotokset, jossa on sama kuvauskohde, omiin ryhmiinsä.

Päivityksen jälkeen sisältöä voi jakaa entistä helpommin ja nopeammin. Quick Share -toiminnolla käyttäjä voi nähdä lähellä olevat kontaktiverkoston ihmiset, ja valokuvia, videoita tai jopa suuria tiedostoja voi jakaa helposti useiden käyttäjien kanssa samanaikaisesti. Music Share -toiminnolla käyttäjä taas voi näppärästi jakaa muodostamansa Bluetooth-yhteyden, jolloin ystävä voi toistaa musiikkiaan käyttäjän Bluetooth-kaiuttimella tai autostereolla ilman erikseen muodostettua pariliitosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S10 -puhelimille kameraohjelmistopäivitys saapuu ladattavaksi Suomessa maalis-huhtikuun taitteessa ja Galaxy Note10 -puhelimet saavat päivityksen pian sen jälkeen.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung