XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi Mi 360° -valvontakameran sekä Mi Smart Clock -pöytäkellon globaaleille markkinoille

Xiaomin on esitellyt tänään globaaleille markkinoille kahden älypuhelimen ohella myös kaksi uutta älykotituotetta, jotka ovat Mi 360° Home Security Camera 2K Pro -valvontakamera sekä Mi Smart Clock -pöytäkello.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro on varustettu 3 megapikselin kameralla, joka kykenee 2304×1296-resoluutioon. Kamerassa on suuri f/1.4 aukko, 6P-objektiivi ja erittäin herkkä kenno, jotka varmistavat yksityiskohtaiset ja tarkat värit jopa heikossa valaistuksessa. Kamera on varustettu seuraavan sukupolven tekoälytekniikalla, joka tunnistaa ihmisen silhuetin ja ilmoittaa havainnoistaan eteenpäin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kahdella mikrofonilla ja vastamelutekniikalla varustettu Mi 360° Security Camera 2K Pro toimii kaksisuuntaisena viestintälaitteena. Yksityisyyttä arvostaville käyttäjille se tarjoaa yksityisyystilan, joka mahdollistaa kameran kääntämisen sisäänpäin Mi Home -sovelluksen avulla. Kamera tukee myös ääniohjausta Google Assistantin tai Amazon Alexan kautta.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro tulee Suomessa saataville Xiaomin virallisten jälleen myyjien kautta vuoden 2021 alkupuolella. Laitteen globaali ohjehinta on 49,99 euroa, mutta paikallinen hinta ja tarkka myyntiaikataulu vahvistetaan myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pienikokoinen ja minimalistisesti muotoiltu Mi Smart Clock uppoaa vaivattomasti moneen erityyliseen sisustukseen. Kellon 3,97-tuumainen värikosketusnäyttö osaa näyttää ajan, sään, kalenterin tai toimia valokuvakehyksenä. Auringonnousutilassa Mi Smart Clock nostaa näytön kirkkautta ja herätysäänen voimakkuutta vaiheittain, mikä tehostaa heräämistä.

Sisäänrakennetun Google Assistant- ja Chromecast-tuen ansiosta Mi Smart Clock voi toimia kodin AIoT-ohjaimena, jonka kautta voi ääniohjata useita älylaitteita, kuten valvontakameroita tai viihdesisältöä toistavia älypuhelimia.

Mi Smart Clock tulee Suomessa myyntiin Xiaomin virallisten jälleenmyyjien kautta alkuvuoden aikana. Laitteen globaali ohjehinta on 49,99 euroa, mutta paikallinen hinta ja tarkka myyntiaikataulu vahvistetaan myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Xiaomin tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ostin tuon kellon ja sama kamara, kamera on hieno, mutta valitettavasti ei mene yhteistoimiin

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi