OnePlusYleinen

OnePlus Band -aktiivisuusranneke julkaistiin Intiassa – varusteltu 1,1 tuuman AMOLED-näytöllä, IP68-luokituksella sekä 14 päivän akunkestolla

Kiinalainen OnePlus on tänään esitellyt odotuksien mukaisesti ensimmäisen aktiivisuusrannekkeensa Intian markkinoilla. Kyseessä on OnePlus Band, ja sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kahden viikon akunkesto, 1,1 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli sekä IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Rakenteeltaan OnePlus Band on muovia, ja kyseessä on hyvin kevyt laite. Ranneke painaa vain 10,3 grammaa ja hihna painaa 12,3 grammaa. OnePlus Band on tarjolla kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen ja harmaa. Myynnissä on vain musta versio, ja väriä voi vaihtaa ostamalla erikseen uuden hihnan. OnePlus Band on lisäksi IP68-sertifioitu, eli sitä voidaan käyttää myös vedessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Band tarjoaa pienen 1,1 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 126 x 294 pikselin tarkkuus. Kyseessä on kosketusnäyttö, jolla ohjataan aktiivisuusranneketta, sillä OnePlus Band ei sisällä mitään painikkeita. Näyttöön on tarjolla kymmeniä erilaisia kustomointivaihtoehtoja, sillä OnePlus on kehittänyt rannekkeelle 37 erilaista kellotaulua. OnePlus on laittanut rannekkeeseen myös Bluetooth 5.0 -yhteyden.

Laitteeseen on saatu tuttuja aktiivisuusrannekkeiden ominaisuuksia, eikä mukana ole suuremmin mitään uutta. OnePlus Band tarjoilee 12 erilaista aktiivisuustilaa, jatkuvan sykkeenseurannan sekä happisaturaation mittauksen (SpO2). OnePlus Band osaa myös seurata unta ja analysoida sitä. Aktiivisuusranneke liitetään OnePlussan uuteen OnePlus Health -sovellukseen, johon rannekkeen keräämät tiedot siirretään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkestoltaan OnePlus Band on varsin hyvällä tasolla, sillä valmistaja lupaa laitteen kestävän yhtäjaksoista käyttöä peräti kaksi viikkoa (14 päivää). Kelloa ladataan mukana toimitettavalla kustomoiduilla lataustelakalla, eikä ranneke tue siis yleisiä latausstandardeja.

OnePlus Band on tulossa Intiassa myyntiin pian 2799 Intian rupian hintaan, joka on suoraan muunnettuna hieman alle 30 euroa. OnePlus ei ole vielä vahvistanut uutuustuotteen olevan tulossa globaalisti tarjolle.

Lähde: OnePlus Band -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus