XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi nykyaikaiset Qin-peruspuhelimet

Kiinalainen Xiaomi on erityisesti tunnettu halvoista, mutta laadukkaista älypuhelimistaan. Tällä kertaa yhtiö on lanseerannut Qin-peruspuhelinmalliston. Tällä hetkellä puhelimia on julkaistu kaksi ja niitä on jo ennakkotilattu 6,5 miljoonan juanin edestä.

Molemmissa puhelimissa on 2,8 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 240 x 320 pikseliä. Puhelimien mitat ovat 132 x 53,8 x 8,5 millimetriä laitteissa on paikka kahdelle micro-SIM-kortille. Puhelimista löytyy myös USB-C-tyypin latausliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Qin 1 on malliston vaatimattomampi laite, siinä on MediaTekin MT6260A -piiri, 8 megatavua RAM-muistia ja 16 megatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimesta ei löydy GPS:ää tai LTE-yhteyksiä, mutta Wi-Fi ja Bluetooth löytyvät. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Nucleus OS, joka perustuu Androidiin. Qin 1:n akun kooksi ilmoitetaan 1480 milliampeerituntia ja sen luvataan kestävän 15 päivää.

Qin 1S on puhelimista hieman kyvykkäämpi. Puhelimessa on kaksiytiminen Spreadtrum SC9820 -piiri, 256 megatavua RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa 512 megatavua. Puhelimessa on tuki VoLTE:lle, GPS:lle, Wi-Fille ja Bluetoothille.

Yksi Qin-puhelimien puutteista on kamera, jota ei löydy puhelimen takaa. Puhelimissa ei ole myöskään 3,5 mm kuulokeliitintä, jota ei myöskään kaikista tuoreimmista älypuhelimistakaan löydy. Xiaomi tuo puhelimet tarjolle mustana ja valkoisena 199 juanin hintaan, joka on noin 25 euroa. Toimitukset alkava Kiinassa 15. syyskuuta.

Lähde: Xiaomi (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi