XiaomiYleinen

Xiaomi julkistaa uudet 11T-puhelimet ja Pad 5 -tabletin kello 15.00 – katso tilaisuutta täältä!

Xiaomi järjestää tänään kello 15.00 Suomen aikaan julkaisutilaisuuden, jossa tullaan esittelemään uudet Xiaomi 11T -sarjan huippupuhelimet, mutta myös muita uutuustuotteita. Xiaomi lähettää tilaisuuden suorana YouTuben kautta, joten kuka tahansa pystyy seuraamaan julkaisua suorana.

Odotuksissa ovat Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -puhelimet, jotka tulevat tarjoamaan edullisemmassa hintapisteessä huippupuhelimista tuttuja ominaisuuksia. Puhelimien kohokohtia on vuotojen mukaan 120 hertsin AMOLED-näytöt sekä 108 megapikselin kamerat. Xiaomi 11T Prossa odotetaan olevan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri sekä 120 watin tehoinen pikalataus. Xiaomi 11T -mallissa on todennäköisesti Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri ja 67 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin on odotettu tuovan tarjolle myös ensimmäisen tablettinsa Euroopassa, joka on Kiinassa jo julkaistu Xiaomi Pad 5. Lisäksi Xiaomi tulee päivittämään Lite-malliston puhelimensa uudella Xiaomi 11 Lite 5G NE -mallilla, jossa on uusi Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri.

Julkaisutilaisuutta voi katsoa alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta tänään kello 15.00 Suomen aikaan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi