XiaomiYleinen

Xiaomi Pad 5 -tabletin globaaleille markkinoille tarkoitettu versio esillä unboxing-videolla

Xiaomi Pad 5

Valkovenäläinen jälleenmyyjä NSV.by tarjoaa ja esittelee jo Xiaomin ensimmäistä globaaleille markkinoille tarjolle tulevaa Xiaomi Pad 5 -tablettia. Tabletista on julkaistu nyt jo unboxing-video, joka paljastaa uudistetun pakkauksen sekä vahvistaa tabletin avainominaisuuksia.

Xiaomi on julkaissut jo aikaisemmin Pad 5- ja Pad 5 Pro -tabletit Kiinassa, mutta Euroopassa on tulossa ainakin tarjolle edullisempi Xiaomi Pad 5 -versio. Kiinassa tabletti toimitetaan ilman latureita, mutta Euroopassa myyntipakkaus sisältää myös laturin ja USB-C-kaapelin. Valko-Venäjällä tabletin hinnaksi on ilmoitettu 1199 Valko-Venäjän ruplaa, joka on noin 400 euroa. Jo aikaisempi jälleenmyyjän listaus on vihjannut Xiaomi Pad 5:n hinnan asettuvan Euroopassa 399 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistu unboxing-video paljastaa Xiaomi Pad 5:n olevan Euroopassa samanlainen kuin Kiinassa. Videolla tabletista nähdään ainakin valkoinen ja harmaa väriversio. Videolla nähdään lisäksi laitteen tärkeimpiä teknisiä tietoja, joita ovat WQHD+ -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella, neljä Dolby Atmos -kaiutinta, Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri sekä 8720 milliampeeritunnin akku.


Koska Xiaomi on julkaissut tabletin jo Kiinassa, niin teknisistä tiedoista on jo olemassa muutenkin hyvä kuva. Xiaomin odotetaan julkaisevan tabletin 15. syyskuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa, jossa odotetaan myös Xiaomi 11T -sarjan huippupuhelimia, mutta myös Xiaomi 11 Lite 5G NE -puhelinta.

Xiaomi Pad 5 on varusteltuna suurella 11 tuuman kokoisella LCD-näyttöpaneelilla. Näytössä on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus, 500 nitin kirkkaus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä Dolby Vision- ja HDR10-tekniikat. Tehoista tabletissa on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri. Tabletista on olemassa ainoastaan Wi-Fi-versio.

Tabletin sisuksista löytyy suuri 8720 milliampeeritunnin akku ja se tukee 33 watin tehoista pikalatausta. Xiaomi on laittanut tabletin takaosaan yhden 13 megapikselin tasoisen kamerasensorin ja etuosassa on 8 megapikselin kamera videopuheluita varten. Xiaomi Pad 5 tarjoaa lisäksi neljä kaiutinta. Xiaomi Pad 5 -tabletissa on tuki näppäimistösuojakuorelle sekä kosketusnäyttökynälle. Lisäksi tabletissa on Android 11 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää tableteille suunnattu MIUI for Pad -käyttöliittymä.

Lähde: Twitter (Xiaomiui)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi