XiaomiYleinen

Xiaomi julkistaa uutuuksia 14. elokuuta – joukossa taittuva Xiaomi MIX Fold 3

Xiaomi on tänään vahvistanut järjestävänsä 14. elokuuta, eli jo ensi viikon maanantaina suuren julkaisutilaisuuden. Kyseessä on Xiaomin toimitusjohtaja Lei Junin vuotuinen puhe, jonka yhteydessä nähdään useita uutuustuotteita.

Lei Jun on vahvistanut jo itse, että tilaisuudessa nähdään uusi taittuvanäyttöinen Xiaomi MIX Fold 3. Junin mukaan taittuvassa puhelimessa ohut ja kevyt toteutus ei riitä, vaan tärkeintä on varmistaa se, että tuotteen ominaisuuksissa ei ole puutteita. Xiaomi MIX Fold 3:n luvataan määrittelevän uuden standardin taittuville puhelimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla Xiaomi on julkaissut ensimmäisen kuvan puhelimesta. Laitteen takaosassa on suuri kamera-alue, jossa on ainakin neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden kanssa on tehty yhteistyötä Leican kanssa.

Uuden taittuvan puhelimen rinnalla Xiaomi tulee julkistamaan myös uuden Redmi K60 Ultran sekä Xiaomi Pad 6 Maxin. Julkaisu keskittyy vahvasti Kiinan markkinoille, mutta myöhemmin laitteita voidaan nähdä myös globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin taittuvia puhelimia ei ole toistaiseksi myyty globaaleilla markkinoilla, eikä nyt Xiaomi MIX Fold 3 ole myöskään tietojen mukaan tulossa Kiinan ulkopuolelle. Vastaavasti Redmi K60 Ultra saatetaan nähdä myöhemmin Xiaomi 13T Pro -puhelimena, ja siinä odotetaan olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 9200+ -järjestelmäpiiri.

Lähde: Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi