SamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy S24 Ultra saamassa tarkemman 50 megapikselin telekameran

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung on panostanut Galaxy S -sarjassa vahvasti kameroihin, mutta Ultra-puhelimissa kamerat ovat pysyneet kokonaisuutena pitkälti samana useita vuosia. Nyt tuoreen huhun mukaan Galaxy S24 Ultra on saamassa selvän päivityksen toiseen telekameroistaan.

Aikaisemmat huhut ovat povanneet Samsungin vaihtavan Galaxy S23 Ultran 10 megapikselin 3-kertaisen telekameran 5-kertaiseen telekameraan Galaxy S24 Ultrassa. Nyt tuoreimman huhun kertoo Ice Universe, jonka mukaan Galaxy S24 Ultra saisin aikaisempaa tarkemman telekameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on huhun mukaan tulossa 50 megapikselin tasoinen 3-kertainen telekamera, joka olisi selvästi tarkempi kuin edeltäjän 10 megapikselin kamera.

Samsungin on huhuttu hyödyntävän Galaxy S24 Ultrassa samaa 200 megapikselin kamerasensoria kuin aikaisemmin. Lisäksi parannuksia odotetaan 10-kertaiseen periskooppikameraan, mutta toistaiseksi huhuja 12 megapikselin ultralaajakulmakameran parannuksista ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etukameran osalta Samsungin huhutaan jatkavan Galaxy S23 -sarjan puhelimissa nähdyn 12 megapikselin kameran käyttämistä myös Galaxy S24 -puhelimissa. Kameroihin on siis tulossa pientä päivitystä tulevassa Galaxy S -sarjan lippulaivassa.

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy S24 -sarjan puhelimet ensi vuoden alussa. Julkaisuun on kuitenkin vielä puoli vuotta aikaa, joten muutoksia voi tulla ja tiedot tarkentuvat varmasti vielä lähempänä.

Lähde: Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung