XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti Watch Color 2 -älykellon – 1,43 tuuman OLED-näyttö, 12 päivän akunkesto ja 117 urheilutilaa

Xiaomi julkisti Kiinassa uuden Xiaomi Civi -puhelimen rinnalla myös täysin uuden Xiaomi Watch Color 2 -älykellon. Kyseessä on Xiaomin aikaisempaa älykkäämpi älykello, joka tukee ulkopuolisia sovelluksia ja pitää sisällään laajemmat urheilutoiminnot.

Uutuuskellossa on pyöreä 1,43 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 60 hertsin virkistystaajuus sekä 326 pikseliä tuumaa kohden. Akunkesto on 470 milliampeeritunnin akun varassa, jonka luvataan tarjoavan 12 päivän akunkesto peruskäytössä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch Color 2 tarjoaa veren happipitoisuuden mittaamisen, jatkuvan sykemittauksen ja unen seurannan. Xiaomi tarjoaa kellossa myös 117 erilaista urheilutilaa, joista jokaiselle löytyy varmasti mieleisiä. Lisäksi kellossa on tuki kolmannen osapuolen sovelluksille sekä Bluetooth-puheluille. Xiaomi Watch Color 2 tarjoilee myös GPS-tuen.

Kellosta on olemassa kolme väriversiota, jotka ovat musta, valkoinen sekä sininen. Lisäksi rannekkeita on tarjolla kellolle useita erilaisia. Kellosta on tehty luonnollisesti myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Xiaomi Watch Color 2 on tulossa myyntiin edullisimmillaan 999 juanin hintaan, joka tarkoittaa noin 132 euroa.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi