AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi kertoi toimittaneensa 27,6 miljoonaa älypuhelinta heinä-syyskuussa

Kiinalainen Xiaomi on tänään paljastanut kaksi uutta älypuhelinta, jotka ovat Redmi 5 ja Redmi 5 Plus. Puhelimien julkaisun yhteydessä Xiaomi paljasti myös toimittaneensa 27,6 miljoonaa älypuhelinta vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä heinä-syyskuussa.

Xiaomi hehkutti myös yrityksen kasvua. Yhtiön puhelimien toimitukset nousivat heinä-syyskuussa peräti 102,6 prosenttia maailmanlaajuisesti verrattuna vuotta aikaisempaan. Tämän ansiosta Xiaomin markkinaosuus nousi 3,7 prosentista 7,4 prosenttiin. Xiaomi ei jättänyt mainitsematta myöskään, että yhtiön puhelimet ovat nousseet suosituiksi 14 maassa, joissa Xiaomi löytyy TOP5-valmistajien joukosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Syy Xiaomin vahvaan nousuun viime vuoteen verrattuna löytyy erityisesti laadukkaista puhelimista sekä markkinoiden laajentamisesta. Xiaomi ilmoitti jo syyskuussa toimittaneensa yli 10 miljoonaa älypuhelinta, joten lähes 30 miljoonan puhelimen toimitus heinä-syyskuussa ei tule yllätyksenä. Xiaomi on aikaisemmin ilmoittanut toimittaneensa huhti-kesäkuussa 23,16 miljoonaa älypuhelinta, joten kasvua on myös heinä-syyskuun aikana tullut.

Lähde: GSMArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android