RedmiXiaomiYleinen

Xiaomi Mi 10- ja Redmi K30 -mallistot ovat ensimmäisiä älypuhelimia Snapdragon 865- ja 765G -järjestelmäpiireillä

Xiaomin johtaja Lin Bin on vahvistanut Snapdragon Tech Summit -tapahtumassa, että ensi vuonna julkaistava Xiaomi Mi 10 tulee olemaan yksi ensimmäisistä Snapdragon 865 -järjestelmäpiiriin pohjautuvista älypuhelimista. Lisäksi Redmin johtaja Lu Weibing on vahvistanut Redmi K30 -malliston älypuhelimien olevan yhdet ensimmäisistä Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriin perustuvista laitteista.

Xiaomin johtaja Lin Bin ilmoitti tapahtumassa, että yhtiön seuraava lippulaivapuhelin Mi 10 tullaan julkaisemaan ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, ja koska Mi 10 juhlistaa Xiaomin kymmenvuotista taivalta, niin kyseessä on yksi ensimmäisistä Snapdragon 865 -piiriin perustuvista puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”5G-aikakausi avaa uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Se tuo mukanaan hienoja innovaatioita ja määrittelee uudelleen, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa laitteiden sekä ääni ja videosovelluksien kanssa. Seuraavan sukupolven ”Super Internet” on täysin uusi malli, joka yhdistää 5G:n, tekoälyn ja esineiden internetin.”, kommentoi Lin Bin.

”Xiaomi tukee täysimääräisesti 5G-puhelimien kehitystä sekä markkinointia, ja tuo markkinoille yli kymmenen 5G-tuettua puhelinta vuonna 2020”, Lin Bin jatkoi.

Xiaomi on myöskin kertonut, että yhtiön tuleva 5G-älytehdas on lähes valmis ja aloittaa toimintansa joulukuun lopulla. Uusi älytehdas hyödyntää tekniikoita, kuten automatisoituja tuotantolinjoja, big dataa sekä pilvipalvelualustoja laajassa mittakaavassa. Xiaomi odottaa tehtaassa valmistuvan 60 huippuluokan älypuhelinta minuutissa ja tehokkuus kasvaa yli 60 prosenttia perinteisiin tehtaisiin verrattuna.

Redmi K30 -malliston puhelimet tullaan julkaisemaan virallisesti jo 10. joulukuuta Xiaomin kotimarkkinoilla Kiinassa. Redmin johtajan Lu Weibing on kertonut, että Snapdragon 765G tullaan näkemään puhelimissa, sillä se mahdollistaa integroidut 5G-yhteydet. Järjestelmäpiirissä on siis tuki oletuksena standalone- ja non-standalone -5G-yhteyksille. Snapdragon 765G -järjestelmäpiirin G-kirjain on viittaus sanaan ”Gaming”, joka tarkoittaa kyseessä olevan kaikista tehokkain versio Qualcommin keskiluokan järjestelmäpiireistä.

Lähde: Xiaomin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi