SamsungYleinen

Vuotokuvissa huippuominaisuuksilla varusteltu Samsung Galaxy A91

Samsung tulee julkaisemaan jo 12. joulukuuta uusia älypuhelimia Galaxy A -mallistoon, mutta nyt verkkoon on vuodettu kuvia mallistoon odotettavasta huippupuhelimesta, joka kantaa huhuissa nimeä Galaxy A91. Vuotokuvat perustuvat OnLeaksin käsiin saamiin CAD-mallinnuksiin, jotka ovat usein olleet hyvin lähellä lopullisen laitteen toteutusta.

Kuvien perusteella Galaxy A91 tulisi saamaan hyvin vastaavan rakenteen kuin muutkin Galaxy A 2020 -malliston älypuhelimet sekä vastaavia elementtejä Samsungin ensi vuoden Galaxy S11 -huippupuhelimista. Galaxy A91:n etuosassa on nähtävillä suuri näyttö, jonka kehykset on pyritty minimoimaan. Näytössä on myöskin selvästi esillä etukameraa varten tehty reikä, joka on keskitetysti laitteen yläreunassa. Galaxy A91:n takaosassa on laatikkomainen kamera, jossa on nähtävillä kolme kamerasensoria ja yksi salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen alareunaan Samsung on sijoittanut USB-C-tyypin latausliittimen sekä kaiuttimen. Oikeassa reunassa on nähtävillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Rakenteellisesti puhelin koostuu mahdollisesti alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista.

Huhuttujen tietojen mukaan Galaxy A91 -puhelimessa tultaisiin näkemään 6,7 tuuman Full HD+ -tasoinen Super AMOLED -näyttöpaneeli. Tehoista todennäköisesti vastaa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri ja ainakin yhdessä Galaxy A91 -variantissa on tuki 5G-yhteyksille. RAM-muistia odotetaan 8 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa on ainakin 128 gigatavua. Akun kooksi huhuissa on mainittu 4500 milliampeerituntia ja laite tukee 45 watin pikalatausta.

Kamerapuolella Galaxy A91:n odotetaan olevan varusteltuna kolmois- tai neloiskameralla. Vuototietojen perusteella kamera rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin telekamerasta. Etukameran tarkkuuden odotetaan olevan 32 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Joidenkin huhujen mukaan Galaxy A91 voitaisiin julkaista myöskin Galaxy S10 Lite -nimen alaisuudessa valikoiduilla markkinoilla.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung