XiaomiYleinen

Xiaomi Mi Band 4 julkaistaan 11. kesäkuuta – Luvassa merkittävä päivitys edeltäjäänsä verrattuna

Xiaomi on julkaisemassa uuden Mi Band 4 -aktiivisuusrannekkeen ensi viikolla 11. kesäkuuta. Xiaomi julkaisi viime vuonna Mi Band 3 -rannekkeen ja nyt uusi Mi Band 4 tuo mukanaan vuotojen perusteella merkittäviä parannuksia ja uusia ominaisuuksia.

Tietojen mukaan Mi Band 4 on ensimmäinen malliston aktiivisuusranneke, jossa nähdään värillinen kosketusnäyttö, kun aikaisemmin Mi Band -rannekkeissa on ollut vain mustavalkonäyttöjä. Huhuissa Xiaomin odotetaan julkaisevan kaksi versiota, joissa toisessa on NFC lähimaksua varten ja toisesta NFC puuttuu kokonaan. Mi Band 4 -laitteen näytön odotetaan olevan 0.78 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähteiden mukaan akku tulee olemaan kooltaan 135 milliampeerituntia ja se on yli 20 prosenttia suurempia kuin edeltäjässään. Mi Band 4:ssa tiedetään olevan myös Bluetooth 5.0 -standardi, joka kuluttaa vähemmän akkua. Rannekkeessa on luonnollisesti myös lukuisia urheilutoimintoja.

Aluksi Mi Band 4 julkaistaan Kiinan markkinoille, mutta globaalisti laite nähdään myynnissä todennäköisesti muutamaa viikkoa myöhemmin. Odotuksien mukaan Xiaomi Mi Band 4 tulee maksamaan hieman edeltäjäänsä enemmän, joka johtuu muun muassa värinäytöstä ja kehittyneemmistä ominaisuuksista.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi