XiaomiYleinen

Xiaomi Mi Band 5 -aktiivisuusrannekkeesta julkaistiin kuvia – julkaisu tapahtuu 11. kesäkuuta

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi on julkaissut Kiinassa ensimmäisiä kuvia yhtiön tulevasta Mi Band 5 -aktiivisuusrannekkeesta, jonka julkaisun kerrotaan tapahtuvan 11. kesäkuuta. Uusissa kuvissa Mi Band 5 on esillä tyylikkäissä väriversioissa, mutta toistaiseksi laitteen globaalista julkaisusta ei ole tarkkoja tietoja.

Tuoreimpien huhujen mukaan Mi Band 5 tulisi saamaan 1,2 tuuman suuruisen AMOLED-värinäytön, mobiilimaksamisen mahdollistavan NFC-yhteyden sekä uuden SpO2-sensorin, joka mittaa stressiä ja hengitystä. Huhujen mukaan Mi Band 5 -kellolla olisi mahdollista myös ohjata yhdistetyn puhelimen kameraa. Tällä kertaa Xiaomin on odotettu tuovan rannekkeeseen mukaan myös uusia harjoitustiloja, joita ovat muun muassa jooga, sisätilapyöräily sekä naruhyppely.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään Xiaomi on julkaissut virallisella Weibo-tilillään kuvia, jossa nähdään tuleva Mi Band 5 -aktiivisuusranneke lähes kokonaisuudessaan. Kuvissa laite nähdään useissa väreissä, jotka ovat vihreä, vaaleanpunainen, tummanpunainen, oranssi, keltainen, tummansininen sekä musta. Rakenteeltaan ranneke muistuttaa vahvasti jo markkinoilla olevaa Mi Band 4 -laitetta. Uutuuslaitteen näytön alapuolella on nähtävästi jälleen tuttu painike, jolla kellon käyttöliittymää pystytään ohjaamaan.

Xiaomi tulee julkaisemaan Mi Band 5 -aktiivisuusrannekkeen kotimarkkinoillaan Kiinassa tällä viikolla 11. kesäkuuta. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin ranneke on tulossa tarjolle globaaleilla markkinoilla, mutta jos viime vuosista pitäisi jotain päätellä, niin Xiaomi tuo laitteen myyntiin globaalisti pian Kiinan julkaisun jälkeen. Xiaomi Mi Band 5:n globaalissa versiossa on huhuttu olevan tuki muun muassa Amazonin Alexa-avustajalle.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi