OnePlusYleinen

Huhu: Edullisempi OnePlus Z -5G-puhelin julkaistaan 10. heinäkuuta

OnePlus vahvisti aikaisemmin tänään julkaisevansa Intian markkinoille uuden edullisemman hintapisteen OnePlus TV:n 2. heinäkuuta, mutta nähtävästi heinäkuussa on luvassa myös muita mielenkiintoisia julkaisuja OnePlussan suunnalta. Android Central -sivusto on tänään kertonut tiedoistaan, joiden mukaan edullisempi OnePlus Z -5G-älypuhelin julkaistaisiin Intiassa heinäkuun alussa.

Jo aikaisemmin OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau vahvisti yhtiön suunnittelevan edullisemman älypuhelimen julkaisua, mutta nyt vuotaneiden tietojen mukaan puhelimen julkaisuajankohta olisi selvinnyt. Jo aikaisemminkin on huhuttu, että OnePlus Z julkaistaisiin heinäkuun aikana, mutta nyt yhtiötä lähellä olevat luotettavat lähteet ovat kertoneet julkaisun tapahtuvan 10. heinäkuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Z -puhelimen odotetaan saavan huhujen mukaan 6,55 tuuman suuruisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tehoista tulee vastaamaan Qualcommin kehittämä Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on perusmallissa 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen takaosaan on odotettavissa kolmoiskamera, joka koostuu tuoreimpien tietojen mukaan 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Lisäksi tiedot vihjaavat OnePlus Z -puhelimen tulevan asettumaan Intiassa 24 990 rupian hintaluokkaan, joka tarkoittaisi noin 300 euroa. Odotettuun julkaisuun pitäisi olla siis enää reilu kuukausi aikaa, mutta toistaiseksi OnePlus ei ole itse vahvistanut julkaisua.

Lähde: Android Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus