XiaomiYleinen

Xiaomi Mi CC9 Pro julkaistaan 5. marraskuuta – Varusteltu 108 MP kameralla ja 5x optisella zoomauksella

Xiaomi on tänään vahvistanut Kiinassa julkaisevansa uuden Mi CC9 Pro -älypuhelimen 5. marraskuuta. Kyseessä on todennäköisesti huippuluokkaan asettuva älypuhelin, joka kuuluu kuitenkin nuorille suunnattuun Mi CC -mallistoon, mikä esiteltiin aikaisemmin tänä vuonna. Julkaisupäivämäärän lisäksi Xiaomi on myöskin vahvistanut muutamia mielenkiintoisia tietoja tulevasta puhelimesta sekä julkaissut kuvan laitteen kameraosasta.

Yksi puhelimen pääominaisuuksista on 108 megapikselin pääkamera. Xiaomi tulee hyödyntämään Samsungin kanssa yhteistyössä kehitettyä ISOCELL Bright HMX -sensoria, joka taltioi tarkkoja 27 megapikselin kuvia. Uutuussensori on kooltaan 1/1.33 tuumaa, joten se on 125 prosenttia suurempi kuin nykyinen 48 megapikselin ISCOCELL Bright GM1 -sensori. Sensorissa hyödynnetään Tetracell-tekniikkaa, mikä tarkoittaa sensorin ottavan 27 megapikselin kuvia 0,8 μm pikselikoolla. Sensorissa on myös Smart-ISO -tekniikka, joka valitsee ja vaihtaa ISO-arvon valaistuksen mukaan nykyisiä sensoreita paremmin. ISOCELL Bright HMX tukee myös videotallennusta 6K 30FPS -tarkkuudella, eli siinä on 6016 x 3384 pikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin mukaan pian julkaistava Mi CC9 Pro tulee saamaan myöskin ensimmäistä kertaa Xiaomin puhelimissa 5x optisen zoomauksen, mikä käy ilmi julkaistusta kuvasta. Laitteen takaosassa on viisi kamerasensoria sekä kaksi erillistä kaksois-LED-salamavaloa.

Uusi Xiaomi Mi CC9 Pro esitellään siis virallisesti 5. marraskuuta Kiinassa, mutta toistaiseksi ei ole mitään tietoa, onko uutuuspuhelin tulossa Euroopan markkinoille.

Lähde: Xiaomi (Weibo), Mydrivers.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi