XiaomiYleinen

Xiaomi Mi MIX -puhelimet tekevät paluun ensi viikolla yhdessä uusien Mi 11 Pro- ja Mi 11 Ultra -puhelimien kanssa

Xiaomi on kertonut julkaisevansa uusia tuotteitaan Kiinassa sekä myös globaalisti ensi viikon maanantaina 29. maaliskuuta. Odotuksissa ovat olleet uudet Mi 11 Pro- ja Mi 11 Ultra -huippupuhelimet sekä edullisempi Mi 11 Lite. Nyt Xiaomi on vahvistanut tuovansa markkinoille myös tauolla olleen innovatiivisen Mi MIX -tuotemalliston.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Xiaomi tulee julkaisemaan ensimmäiset taittuvanäyttöiset älypuhelimensa Mi MIX -mallistossa. Aikaisemmin Mi MIX -älypuhelinmallisto keskittyi mielenkiintoisiin ja futuristisiin näyttötoteutuksiin, joissa näytön kehyksiä pyrittiin minimoimaan. Nyt taittuvanäyttöiset puhelimet ovat luonnollinen jatkumo puhelimille. Joidenkin huhujen mukaan ainakin yksi uutuuspuhelimista kantaisi nimeä Xiaomi Mi MIX 4 Pro Max. Huhuissa Xiaomilta on odotettu ainakin kahta taittuvanäyttöistä puhelinta, joista toisessa on ulkopuolella taittuva näyttö ja toisessa sisäpuolella taittuva näyttö.

Xiaomi on vahvistanut Mi MIX -malliston julkaisun vasta kiinalaisessa Weibo-palvelussa, joka saattaa viitata siihen, että uudet puhelimet nähdään aluksi vain Kiinan markkinoilla. Xiaomin odotetaan tuovan taittuvanäyttöisiä puhelimia myös globaalisti saataville, mutta todennäköisesti siihen saadaan selvennystä viimeistään ensi viikolla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi