HMDNokiaYleinen

HMD Globalilta tulossa uudet Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet – FCC paljasti kuvia ja tietoja

HMD Global on viimeisen vuoden sisällä panostanut Nokia-puhelimien ohella myös Nokia-kuulokkeisiin, sillä yhtiöltä on nähty jo muutamia täyslangattomia kuulokkeita. Lisää Nokia-kuulokkeita on luvassa todennäköisesti 8. huhtikuuta, sillä nyt FCC on paljastanut tietokannassaan kuvia Nokia Lite Earbuds -mallinimellä tunnetuista kuulokkeista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden kuulokkeiden mallikoodi on BH-205 ja kuulokkeet ovat muotoilultaan varsin perinteikkäät täyslangattomat nappikuulokkeet. Nokia Lite Earbuds saavat soikion latauskotelon, johon kuulokkeet asetetaan. Latauskotelossa on esillä myös USB-C-liitin, jonka kautta kuulokkeita ladataan. Itse kuulokkeet ovat kuvien perusteella valmistettu muovista ja niissä on tulpallinen rakenne.

Vuotaneen ohjekirjan mukaan Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet eivät vaadi käyttöä varten erillistä sovellusta, vaan ne liitetään puhelimeen suoraan Bluetooth-asetuksien kautta. Tämä viittaisi myös siihen, että kyseessä ovat edulliset kuulokkeet, joissa ei ole tukea esimerkiksi aktiiviselle taustamelunvaimennukselle. Tiedot ovat paljastaneet kuulokkeissa olevan 40 milliampeeritunnin suuruiset akut ja latauskotelon akku on kooltaan 400 milliampeerituntia. Kuulokkeet tukevat lisäksi Bluetooth 5.1 -yhteyttä.

HMD Global saattaa julkaista nyt paljastuneet Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet 8. huhtikuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Huhtikuun alussa yhtiöltä odotetaan myös uusia edullisia Nokia X -malliston älypuhelimia sekä Nokia G -malliston puhelimia.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD