XiaomiYleinen

Xiaomi Mi Note 10 maksaa Suomessa 549 euroa – Toimitukset alkavat 22. marraskuuta

Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi esitteli aikaisemmin marraskuussa uuden Mi Note 10 -puhelimensa jo Euroopassa, mutta Pohjoismaissa julkaisu tapahtui vasta eilen Ruotsissa. Vaikka tilaisuudessa Xiaomi kertoi vain myynnin aloituksesta ja hinnoittelusta Ruotsissa, niin myös Suomen osalta on vihdoin saatu hieman lisätietoja.

Kerroimme aikaisemmin tänään Suomessa avautuneesta Mi Store -verkkokaupasta, joka on Xiaomin tuella toimiva verkkokauppa, jossa myydään Xiaomin puhelimia sekä ekosysteemituotteita. Valikoimaan kuuluu muun muassa uusi Mi Note 10 -älypuhelin, jonka toimituksien kerrotaan alkavat kuluttajille Suomessa 22. marraskuuta ja se on nyt jo ennakkotilattavissa 549 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myynnissä puhelimesta on kolme väriversiota, jotka ovat Aurora Green, Glacier White sekä Midnight Black. Xiaomi Mi Note 10 -puhelimessa on myöskin 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Xiaomi Mi Note 10 tarjoaa omassa hintaluokassaan varsin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Pääpainona laitteessa on viitoiskamera, joka rakentuu 108 megapikselin pääkamerasta, 20 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 5 megapikselin 5x telekamerasta, 12 megapikselin 2x telekamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,47 tuumaa ja siinä hyödynnetään reunoilta kaartuvaa AMOLED-paneelia. Uutuuspuhelimen tehoista vastaa keskihintaluokan puhelimiin suunnattu Snapdragon 730G. Lisätietoja Xiaomi Mi Note 10 -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Puhelin on nyt siis ennakkotilattavissa Mi Store -verkkokaupasta sekä ainakin Verkkokauppa.comin sivuilta. Hintaa löytyy 549 euroa ja toimitukset alkavat ensi viikolla 22. marraskuuta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi