HuaweiYleinen

Huawei MatePad Pro julkaistaan Kiinassa 25. marraskuuta

Kiinalainen Huawei on tänään vahvistanut julkaisevansa uusia tuotteita Mate-mallistoon parin viikon päästä järjestettävässä tilaisuudessa. Julkaisu tapahtuu Shanghaissa 25. marraskuuta. Toistaiseksi Huawei ei ole suoraan paljastanut tulevan Mate-laitteen nimeä, mutta vihjailevan kuvan perustella kyseessä on suurella todennäköisyydellä vuodoissakin aikaisemmin nähty Huawei MatePad Pro -tabletti.

Aikaisempien vuotokuvien perusteella Huawei tulee panostamaan tabletin designiin ja on tehnyt siitä kilpailijoista selvästi poikkeavan. Etuosassa on näyttö, jossa on kapeat kehykset ja näytössä on myöskin etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Huhujen mukaan tabletin koodinimi olisi Marx ja se tulee myöskin magneettista näppäimistöä sekä M-Pen-kynää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erinäisten tietojen mukaan MatePad Pron tehoista vastaisi Kirin 990 -järjestelmäpiiri ja sen rinnalla olisi 8 gigatavua RAM-muistia. Laitteen odotetaan tukevan myöskin 40 watin pikalatausta ja tarjolle pitäisi tulla väriversiot vihreä, oranssi, valkoinen ja musta.

25. marraskuuta tapahtuvassa julkaisussa Huawei saattaa julkaista myöskin MatePad-perusversion ilman pro-lisänimeä, mutta toistaiseksi kyseisestä laitteesta ei ole nähty tai kuultu vuotoja.

Huawei MatePad Pro

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei