RedmiXiaomiYleinen

Xiaomi myynyt yli 30 miljoonaa Redmi Note 8 -malliston älypuhelinta globaalisti

Redmi Note 8 Pro ja Redmi Note 8.

Xiaomi on tänään ilmoittanut, että yhtiö on myynyt yli 30 miljoonaa Redmi Note 8 -malliston älypuhelinta maailmanlaajuisesti. Kiinassa Redmi Note 8 -mallisto julkaistiin viime vuoden elokuussa, mutta Euroopassa vasta hieman myöhemmin. Alle vuodessa Xiaomi on pystynyt myymään puhelimia hyvällä tahdilla.

Xiaomi ilmoitti jo viime joulukuussa myyneensä yli 10 miljoonaa Redmi Note 8 -puhelinta, joten neljässä kuukaudessa myynti on kasvanut entisestään. Redmi Note 8 -mallisto koostuu perusmallin lisäksi Redmi Note 8 Pro- ja Redmi Note 8T -puhelimista, joten yhteensä laitteita on kolme. Redmi Note -puhelimet ovat olleet vuosien varrella suosittuja puhelimia, sillä ne tarjoavat omassa 200-300 euron hintaluokassaan mielenkiintoisia ominaisuuksia muun muassa suorituskyvyn sekä kameroiden osalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi julkaisi hiljattain myös uudemmat Redmi Note 9 -malliston älypuhelimet, joiden odotetaan olevan myös jonkinlaisia myyntimenestyksiä ympäri maailmaa. Uutuuspuhelimia ovat muun muassa Redmi Note 9, Redmi Note 9S sekä Redmi Note 9 Pro.


Lähde: Twitter (Xiaomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi