HMDNokiaYleinen

Toistaiseksi julkaisemattomasta Nokia 125 -puhelimesta julkaistiin kuvia ja teknisiä tietoja

Nokia 125

HMD Globalin tiedetään valmistelevan kahden uuden Nokia-peruspuhelimen julkaisua, jotka kantavat nimiä Nokia 150 sekä Nokia 125. Nyt Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut tietokannassaan kuvia sekä teknisiä tietoja Nokia 125 -puhelimesta.

Kuvien perusteella Nokia 125 tulee olemaan ulkoisesti varsin pitkulainen ja etuosasta löytyy pieni näyttö ja tutut peruspuhelimien painikkeet. Etuosassa on myös puheluihin käytettävä kuuloke sekä Nokian logo. Takaosassa nähdään myös Nokian logo sekä taskulamppu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan julkaisemien tietojen mukaan laitteen mitat olisivat 132 x 50,5 x 15 mm ja painoa noin 90,54 grammaa. Akunkesto on 1020 milliampeeritunnin varassa ja tehoista vastaa 0,26 gigahertsin kellotaajuudella toimiva järjestelmäpiiri. RAM-muistia kerrotaan olevan 4 megatavua ja sisäistä tallennustilaa 16 megatavua. Nokia 125 on varusteltuna myös kuulokeliittimellä.

Tietojen perusteella Nokia 125 olisi tulossa tarjolle ainakin mustana ja harmaana väriversiona. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin HMD Global voisi uutuuspuhelimen julkaista. Todennäköisesti puhelin asettuu hinnoittelultaan 35 euron hintaluokkaan.

Lähde: TENAA (TA-1253), Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Nokialta (hmdGlobal) tulee Toukokuussa 5.3 malli ja Elokuussa 8.3 malli.

  2. Koskaan tulee 9.3 sitä odotellessa. Heti mene ostoon.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD