XiaomiYleinen

Xiaomi Pad 6 tuli myyntiin Euroopassa 399 euron lähtöhinnalla

Xiaomi Pad 6

Xiaomi on jo aikaisemmin kertonut suunnitelmistaan tuoda uusi Xiaomi Pad 6 -tabletti myyntiin Euroopassa. Nyt tabletti on saatavilla ensimmäisissä maissa, joten tarkat hintatiedot ovat vahvistuneet. Toistaiseksi Xiaomi on ollut hiljaa tabletin saatavuudesta Suomessa.

Euroopassa Xiaomi Pad 6 on saatavilla kolmessa muistiversiossa. 6 + 128 gigatavun versio maksaa 399 euroa, 8 + 128 gigatavun versio maksaa 429 euroa sekä 8 + 256 gigatavun versio maksaa 449 euroa. Tabletista on saatavilla kolme väriversiota, jotka ovat harmaa Gravity Gray, kulta sekä sininen Mist Blue.

Suomessa Xiaomi on myynyt tablettejaan ennen, mutta ainakaan vielä Xiaomi Pad 6:n saatavuudesta ei ole mitään tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi Pad 6 -tabletti tarjoaa 11 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin. Näytössä on 2880 x 1800 pikselin tarkkuus, 550 nitin kirkkaus, 144 hertsin virkistystaajuus sekä Dolby Vision- ja HDR10-tekniikat.

Tehoista tabletissa on vastaamassa Qualcommin parin vuoden takainen Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri ja laitteesta on ainoastaan Wi-Fi-versio. Tehokasta LPDDR5-RAM-muistia on 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 6 -tabletin sisuksista löytyy suuri 8840 milliampeeritunnin akku ja se tukee 33 watin tehoista pikalatausta. Xiaomi on laittanut tabletin takaosaan kaksi kameraa, joista tärkein on 13 megapikselin tasoinen. Etuosassa on 8 megapikselin kamera videopuheluita varten. Pad 6 tarjoaa lisäksi neljä kaiutinta, jotka tukevat Dolby Atmos -tekniikkaa.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 13, jonka päällä olevan MIUI 14 for Pad -käyttöliittymän Xiaomi on optimoinut tabletin suurelle näytölle. Tabletissa on tuki myös näppäimistösuojakuorelle sekä kosketusnäyttökynälle.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi