HonorYleinen

Honor Pad X9 esiteltiin Euroopassa 249 euron hintaan – 11.5 tuuman näyttö ja kuusi kaiutinta

Honor Pad X9

Honor on esitellyt Honor 90 -sarjan älypuhelimien rinnalla globaaleille markkinoille myös Honor Pad X9 -tabletin. Kyseessä on sama laite kuin Kiinassa hiljattain julkaistu Honor Pad X8 Pro. Toistaiseksi uutuustabletin saatavuudesta Suomessa ei ole tietoa.

Honor Pad X9 on valmistettu alumiinirungosta ja mitoiksi on ilmoitettu 267,3 x 167,4 x 6,9 millimetriä. Painoa on 499 grammaa. Tabletista on saatavilla ainoastaan yksi väriversio, joka on harmaa Space Gray.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettiin on saatu 11.5 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 685 4G -järjestelmäpiiri, joka takaa lähtötason suorituskyvyn. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Kameroita on tabletissa kaksi, jotka ovat 5 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera. Akunkoko on 7250 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Kaiuttimia Honor Pad X9 tarjoaa kuusi kappaletta ja tuettuna on Honor Histen -äänitekniikka. Tabletissa on lisäksi Bluetooth 5.1- ja Wi-Fi 5 -yhteydet sekä OTG-tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää Honorin oma MagicOS 7.1 -käyttöliittymä. Honor on toteuttanut tablettiin Multi-Window-ominaisuuden, joka tukee korkeintaan neljää sovellusta samanaikaisesti näytöllä. Lisäksi tabletissa on Honor Connect, jolla se saadaan yhdistettyä paremmin puhelimen kanssa.

Euroopassa Honor Pad X9 on tulossa myyntiin 249 euron hintaan.

Lähde: Honor Pad X9 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tuossahan olisi erinomainen edullinen viihde tabletti vaikka suoratoisto palveluille Netflix YouTube Viaplay jne sekä Spotify kun 9n iso 11.5″ näyttö sekä 6 kaiutinta. Ainoastaan kaikkein raskaimmat pelit voi unohtaa Snapdragon 685 piirillä, kaikki muu onnistunee mainiosti ja tuore Android 13 heti mukana mikä ei aina ole itsestäänselvyys.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor