XiaomiYleinen

Xiaomi paljasti ensimmäiset kuvat 21. syyskuuta julkaistavista Redmi Note 13 -puhelimista – Tulossa ensimmäistä kertaa kaartuva OLED-näyttöpaneeli Redmi-sarjaan

Redmi Note 13 Pro+ sekä Redmi Note 13 Pro.

Xiaomi on nyt vahvistanut järjestävänsä Redmi Note 13 -sarjan julkaisun kotimarkkinoillaan Kiinassa 21. syyskuuta. Samalla yhtiö on myös julkaissut ensimmäisiä kuvia tulevista puhelimista sekä vahvistanut ainakin yhden avainominaisuuksista.

Mallisto tulee koostumaan kolmesta puhelimesta, jotka ovat Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 Pro sekä Redmi Note 13 Pro+. Xiaomi kertoo Redmi Note 13 Pro+ -puhelimen olevan ensimmäinen Redmi-puhelin, jossa on kaartuva OLED-näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin mukaan näyttö on myös erittäin ohut kapeilla kehyksillä. Näytön kehyksien paksuus on 2,37 millimetriä jopa alareunasta. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass Victus -lasipinta.

Redmi Note 13 Pro+ tulee saamaan myös tyylikkään tekonahkaisen takapinnan. Takaosassa on kolme erillistä kameraa, joiden rinnalla on LED-valo sekä Redmi logo. Laitteen yläosa on jaettu eri värisiin lohkoihin tuoden mukanaan tyylikkyyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 13 Pron kerrotaan saavan tasaisen näyttöpaneelin sekä kulmikkaamman muotoilun. Puhelimen takaosassa on myös kolme kameraa, jotka on asetettu neliömäiseen kamera-alueeseen yhdessä LED-salaman kanssa. Puhelimen näyttö on tasainen, mutta se perustuu OLED-tekniikkaan tarjoten ohuet kehykset.

Xiaomi on aikaisemmin vahvistanut, että mallistossa tullaan näkemään MediaTekin kehittämä Dimensity 7200-Ultra -järjestelmäpiiri sekä Samsungin kustomoima ISOCELL HP3 -kamerasensori, jonka tarkkuus yltää 200 megapikseliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 13 5G- ja Redmi Note 13 Pro -puhelimet saavat todennäköisesti 5120 milliampeeritunnin akun sekä 67 watin pikalatauksen. Redmi Note 13 Pro+ -malliin odotetaan 5000 milliampeeritunnin akkua sekä nopeampaa 120 watin pikalatausta.

Xiaomi kertoo puhelimista varmasti lisätietoja vielä lähempänä, mutta julkaisu tapahtuu jo ensi viikolla

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi