SamsungYleinen

Tässä on Samsungin tuleva edullinen Galaxy A05s – CAD-mallinnuskuvat vuodettiin

Samsung Galaxy A05s

Samsung on todennäköisesti pian julkaisemassa uuden edullisimman jäsenen seuraavan sukupolven Galaxy A -mallistoon. Korealaisjätti on valmistelemassa Galaxy A05s -puhelimen julkaisua, josta on nyt vuodettu CAD-mallinnukseen perustuvia tarkkoja kuvia.

Galaxy A05s -puhelimen mitoiksi on kuvista voitu laskea 167,9 x 77,7 x 8,8 millimetriä. Puhelin on saamassa noin 6,6 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on vesipisaramainen lovitoteutus. Puhelimeen odotetaan myös 4000 milliampeeritunnin akkua, 25 watin pikalatausta sekä perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitintä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A05s

Ulkoisesti puhelin tulee jatkamaan Samsungin tuttua muotokieltä. Takaosassa on kolme erillistä kameraa, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Takaosassa on myös Samsungin logo sekä pystysuoria viivoja. Oikeassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Yläreunassa komeilee vain mikrofoni ja alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin, mikrofoni sekä kuulokeliitin.

Toistaiseksi mitään muuta ei Galaxy A05s -puhelimesta tiedetä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A05s

Puhelimen edeltäjässä, eli Galaxy A04s -puhelimessa nähtiin aikaisemmin 6,5 tuuman LCD-näyttö HD+ -tarkkuudella. Tehoista vastasi Exynos 850 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla oli 4 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi laitteessa oli 50 megapikselin pääkamera yhdessä kahden 2 megapikselin sensorin kanssa.

Tarkempia yksityiskohtia Samsungin tulevasta uutuudesta saadaan varmasti tulevina viikkoina.

Samsung Galaxy A05s

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung