XiaomiYleinen

Tätä on odotettu! Xiaomi saattaa luopua turhista makro- ja syvyyskameroista tulevissa Redmi-puhelimissaan

Redmi-malliston puhelimissa on usein nähty pääkameran rinnalla, ultralaajakulmakamera sekä laaduttomat makro- sekä syvyyskamerat.

Xiaomi on tuonut globaaleille markkinoille vasta hiljattain Redmi Note 12 -malliston puhelimet, mutta yhtiön kotimarkkinoilla Kiinassa odotetaan pian jo uusia Redmi Note 13 -puhelimia. Nyt tuore huhu antaa mielenkiintoisia yksityiskohtia Xiaomin suunnitelmista.

Weibo-palvelussa tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut, että Xiaomi on vihdoin päättänyt luopua turhista tukikameroista. Näillä viitataan heikkolaatuisiin makro- ja syvyyskameroihin, jotka ovat olleet puhelimissa vain markkinointia varten. Makro- ja syvyyskameroiden käyttö on ollut monilla hyvin vähäistä, jonka takia ne ovat olleet turhia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Xiaomin tulevissa Redmi-malliston puhelimissa turhia kameroita ei enää olisi. Koko mallistoon pitäisi tulla kaksoiskamerat, jotka ovat todennäköisesti pääkamera sekä ultralaajakulmakamera. Laadukasta ultralaajakulmakameraa voidaan käyttää myös makrokuvaamiseen ja syvyyskamerat voidaan korvata ohjelmistollisilla ratkaisuilla.

Samainen vuotaja kertoo Xiaomin tuovan Redmi-mallistoon myös muita uudistuksia. Xiaomin tavoitteena on tehdä näyttöjen kehyksistä ohuempia, jonka lisäksi näyttöä kiertävästä ylimääräisestä muovikaistaleesta pyritään pääsemään eroon. Redmi Note -sarjaan on tulossa vuoden toisella puoliskolla puhelin, jossa on tasainen 6,7 tuuman OLED-näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 13 -malliston puhelimia odotetaan Kiinan markkinoille syksyllä, joten puhelimia joudutaan odottamaan suurella todennäköisyydellä globaaleille markkinoille vuoden 2024 kevääseen. Tarkempia tietoja Xiaomin suunnitelmista kuullaan todennäköisesti lähikuukausina.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi